EasySignCut Pro

EasySignCut Pro 4.0.5.7

Windows / EasyCutStudio / 1109 / Úplná špecifikácia
Popis

EasySignCut Pro: Špičkový softvér na navrhovanie štítkov a rezanie vinylov

Hľadáte komplexný softvér na navrhovanie nápisov a rezanie vinylov, ktorý vám pomôže vytvoriť úžasné nápisy, nápisy, logá, plagáty, šablóny, nálepky a nálepky? Nehľadajte nič iné ako EasySignCut Pro – najpokročilejší softvér na grafický dizajn, ktorý je navrhnutý tak, aby vám uľahčil a urýchlil prácu.

Pomocou EasySignCut Pro môžete bez námahy orezať akékoľvek písmo, ktoré je už nainštalované v počítači. Pokročilý dizajn a nástroje rozloženia posunú vaše možnosti na novú úroveň. Konverzia rastra na vektor (automatické sledovanie) a rezanie obrysov vám umožní ľahko vytvárať zložité návrhy.

Bez námahy navrhnite obrysové dráhy pre tlač a rezanie

Jednou z výnimočných funkcií EasySignCut Pro je jej schopnosť bez námahy navrhovať obrysové dráhy pre tlač a rezanie. Táto funkcia vám umožňuje vytvárať zložité návrhy, ktoré sú pripravené na tlač alebo rezanie len niekoľkými kliknutiami.

Zvýšte produktivitu pomocou vytvárania kamienkov, zvárania/spájania tvarov a ďalších

EasySignCut Pro má tiež množstvo funkcií a funkcií, ktoré sú navrhnuté tak, aby zvýšili produktivitu vášho rezania. Medzi tieto funkcie patrí vytváranie kamienkov, zváranie/spájanie tvarov, samostatné rezanie rôznych farieb, odstraňovanie prebytočného vinylu, registračné značky, tlač a rezanie, dlažobný 3D efekt vytlačenia, orezávateľné tiene, prispôsobenie textu/objektov ceste a rezanie viacerých kópií.

Kompatibilné so všetkými obľúbenými rezacími plotrami/rezačkami na vinyl

Easy Cut Studio kompatibilné so všetkými populárnymi rezacími plotrami/vinylovými rezačkami vrátane Graphtec,Roland,Teneth,GoldCut Seiki Redsail Summa Ioline Saga Craftwell eCraft Silhouette SD/CAMEO/Portrait Craft ROBO/Graphtec SilverBullet Bosskut Gazelle Foison MyDigiDles CougarxL Black Liyu Ramtin Mutoh ValueCut PixMax Rabbit SignMax Summa Vicsign Creation PCut Refine Calortrans SignKey CutOK Secabo KingCut Stroje ANAgraph Express VinylExpress a mnoho ďalších.

Flexibilné možnosti, ktoré vám umožnia rezať len to, čo chcete

S flexibilnými možnosťami EasySignCut Pro si môžete jednoducho vybrať len to, čo chcete vytlačiť alebo vyrezať. Táto funkcia šetrí čas tým, že eliminuje zbytočné rezy alebo výtlačky, čo v konečnom dôsledku šetrí peniaze na materiáloch a znižuje množstvo odpadu.

Perfektný spoločník pre vašu rezačku vinylov

Či už ste skúsený grafický dizajnér alebo práve začínate, EasySigncut pro je dokonalým spoločníkom pre vašu rezačku vinylov. Vďaka intuitívnemu rozhraniu, ľahko použiteľným nástrojom a výkonným funkciám budete môcť vytvárať profesionálnu kvalitu. znamenia v žiadnom momente. Tak prečo čakať? Stiahnite si EasySigncut pro ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ EasyCutStudio
Stránka vydavateľa http://www.easycutstudio.com/
Dátum vydania 2019-06-25
Dátum pridania 2019-06-25
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória CAD softvér
Verzia 4.0.5.7
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 3
Celkový počet stiahnutí 1109

Comments: