Pixroll Image Converter

Pixroll Image Converter 1.0.8.0

Windows / Twenty One Team / 27 / Úplná špecifikácia
Popis

Pixroll Image Converter: Konečné riešenie pre všetky vaše potreby konverzie obrázkov

Už vás nebaví zápasiť s nekompatibilnými obrazovými formátmi? Potrebujete rýchly a jednoduchý spôsob, ako previesť obrázky na iné typy súborov? Nehľadajte nič iné ako Pixroll Image Converter, špičkový softvér na digitálne fotografie, vďaka ktorému je konverzia obrázkov hračkou.

S Pixroll Image Converter môžete jednoducho previesť všetky svoje obrázky do iných populárnych formátov súborov, ako je napr. hej,. jpeg,. png,. tiff,. gif a. bmp. To však nie je všetko – tento výkonný softvér podporuje viac ako 100 rôznych obrazových formátov na konverziu. Či už pracujete s nespracovanými súbormi z fotoaparátu alebo potrebujete previesť starý bitmapový obrázok do modernejšieho formátu, Pixroll vám pomôže.

Jednou z najlepších vecí na Pixroll je to, aké jednoduché je použitie. Jednoducho pridajte svoje súbory do aplikácie a vyberte formát, do ktorého ich chcete previesť. Jediným kliknutím na tlačidlo sa vaše obrázky prevedú do formátu podľa vášho výberu. A keďže Pixroll na konverziu nevyžaduje internetové pripojenie, môžete ho používať kdekoľvek – aj keď ste offline.

Pohodlie však nie je jediná vec, ktorá odlišuje Pixroll od iných možností softvéru pre digitálne fotografie na trhu. Tento výkonný nástroj tiež ponúka funkciu drag-and-drop pre ešte jednoduchšie používanie a umožňuje používateľom zobraziť ukážku svojich obrázkov pred ich konverziou. Navyše, s tmavými aj svetlými motívmi dostupnými v ponuke možností dizajnu rozhrania (v závislosti od preferencií používateľa), je tento softvér dostatočne prispôsobiteľný pre potreby každého.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Pixroll je rýchlosť a nízke nároky na údržbu. Na rozdiel od niektorých iných softvérových programov pre digitálne fotografie, ktorým môže trvať večnosť, kým naraz načítajú alebo spracujú veľké dávky súborov (bez uvedenia mien), tento program beží rýchlo bez toho, aby zaťažoval systémové zdroje alebo vyžadoval neustále aktualizácie alebo kontroly údržby.

Či už teda hľadáte jednoduchý spôsob, ako previesť všetky tie staré rodinné fotografie do modernejšieho formátu, alebo jednoducho potrebujete spoľahlivý nástroj na prácu s nespracovanými súbormi fotoaparátu v postprodukčných pracovných postupoch – nehľadajte nič iné ako Pixroll Image Converter!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Twenty One Team
Stránka vydavateľa http://twentyone.team/
Dátum vydania 2019-06-14
Dátum pridania 2019-06-14
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Digitálne fotografické nástroje
Verzia 1.0.8.0
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Windows 10 version 14393.0 or higher
cena $2.99
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 27

Comments: