Softaken Lotus Notes Calendars to ICS Converter

Softaken Lotus Notes Calendars to ICS Converter 1.0

Windows / Softaken Software / 1 / Úplná špecifikácia
Popis

Softaken Lotus Notes Calendars to ICS Converter je výkonný softvér na zvýšenie produktivity, ktorý vám umožňuje exportovať celé kalendáre zo súborov Lotus Notes NSF do viacerých prípon súborov, ako sú PST, MSG a ICS. Tento pokročilý nástroj vám pomôže spracovať viacero súborov NSF naraz a poskytnúť výstup niekoľkými kliknutiami myšou.

So softvérom Softaken Lotus Notes Calendars to ICS Converter môžete jednoducho previesť svoje kalendáre Lotus Notes do rôznych formátov súborov bez straty akýchkoľvek údajov. Softvér je navrhnutý s intuitívnym rozhraním, ktoré používateľom všetkých úrovní odborných znalostí uľahčuje efektívne používanie nástroja.

Jednou z kľúčových vlastností tohto softvéru je jeho kompatibilita so všetkými operačnými systémami Windows. Či už používate Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows XP alebo Windows Vista, tento softvér bude vo vašom systéme bezproblémovo fungovať.

Konvertor NSF na ICS ponúka dve možnosti exportu kalendárov Lotus Notes: režim súborov a režim priečinkov. Pomocou možnosti Režim súboru môžete vybrať jeden súbor naraz, zatiaľ čo možnosť Režim priečinka vám umožní vybrať všetky súbory NSF v priečinku a jednoducho exportovať kalendáre do formátu súborov PST, ICS a MSG.

Ak si nie ste istí kúpou plnej verzie Softaken Lotus Notes Calendars to ICS Converter hneď, k dispozícii je aj bezplatná skúšobná verzia, ktorá vám umožní vyskúšať si všetky funkcie predtým, ako sa rozhodnete. Upozorňujeme však, že v skúšobnej verzii platia určité obmedzenia, ktoré sa nenachádzajú v licencovanej verzii.

Okrem svojich výkonných možností konverzie a užívateľsky prívetivého rozhrania poskytuje Softaken svojim zákazníkom aj bezplatnú technickú podporu 24x7. Ak sa kedykoľvek počas používania tohto produktu stretnete s problémami alebo máte otázky o tom, ako funguje alebo ako najlepšie využiť jeho funkcie – jednoducho kontaktujte priamo ich centrum starostlivosti o zákazníkov a požiadajte o pomoc.

Celkovo Softaken Lotus Notes Calendars To ICS Converter je vynikajúcou voľbou, ak potrebujete efektívny spôsob konverzie údajov kalendára z jedného formátu do druhého bez straty dôležitých informácií!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Softaken Software
Stránka vydavateľa http://www.softaken.com/
Dátum vydania 2019-06-02
Dátum pridania 2019-06-02
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na správu kalendára a času
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1

Comments: