Free Mouse Auto Clicker

Free Mouse Auto Clicker 3.8.6

Windows / Advanced Mouse Auto Clicker / 568844 / Úplná špecifikácia
Popis

Už vás nebaví vykonávať opakované klikanie myšou? Prajete si, aby existoval spôsob, ako automatizovať túto únavnú úlohu? Nehľadajte nič iné ako Free Mouse Auto Clicker, dokonalé riešenie, ako sa oslobodiť od monotónnosti klikania.

Free Mouse Auto Clicker je výkonný softvér, ktorý vám umožňuje ľahko automatizovať kliknutia myšou. Či už potrebujete vykonať viacero kliknutí za sebou, alebo jednoducho chcete ušetriť čas na opakujúce sa úlohy, tento softvér vám pomôže. A čo je najlepšie, je to úplne zadarmo!

Vďaka svojmu jednoduchému a intuitívnemu rozhraniu je Free Mouse Auto Clicker ľahko použiteľný pre každého. Nepotrebujete žiadne technické znalosti ani programátorské zručnosti – stačí nainštalovať softvér a ihneď začať automatizovať kliknutia myšou.

Jednou z kľúčových funkcií programu Free Mouse Auto Clicker je jeho schopnosť podporovať klikanie tam, kde je myš. To znamená, že kdekoľvek na obrazovke je kurzor, tam sa klikne. Vďaka tomu je neuveriteľne všestranný a užitočný pre širokú škálu aplikácií.

Okrem toho Free Mouse Auto Clicker podporuje ľavé aj pravé tlačidlo myši, ako aj jedno a dvojité kliknutie. To vám dáva úplnú kontrolu nad tým, ako sa vykonávajú vaše automatické kliknutia.

Ďalšou skvelou funkciou Free Mouse Auto Clicker je jeho podpora pre intervaly klikania myšou. To vám umožňuje nastaviť konkrétne časové oneskorenie medzi jednotlivými kliknutiami, čo vám dáva ešte väčšiu kontrolu nad tým, ako sa vykonávajú vaše automatizované úlohy.

A ak by to nestačilo, Free Mouse Auto Clicker podporuje aj klávesové skratky štart a klávesové skratky stop. To znamená, že jediným stlačením tlačidla na klávesnici môžete kedykoľvek spustiť alebo zastaviť automatické klikanie.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte ľahko použiteľný, ale výkonný nástroj na automatizáciu klikania myšou, nehľadajte nič iné ako Free Mouse Auto Clicker. Vďaka širokej škále funkcií a úplne bezplatnej cenovke sa určite stane nevyhnutnou súčasťou sady nástrojov každého používateľa počítača!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Advanced Mouse Auto Clicker
Stránka vydavateľa http://www.advanced-mouse-auto-clicker.com/
Dátum vydania 2019-05-23
Dátum pridania 2019-05-29
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Automatizačný softvér
Verzia 3.8.6
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows 98, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 559
Celkový počet stiahnutí 568844

Comments: