SSuite NetVine LAN Suite

SSuite NetVine LAN Suite 2.6.3.3

Windows / SSuite Office Software / 104 / Úplná špecifikácia
Popis

SSuite NetVine LAN Suite: Dokonalé riešenie podnikovej komunikácie

V dnešnom uponáhľanom svete podnikania je komunikácia kľúčová. Či už spolupracujete s kolegami na projekte alebo komunikujete s klientmi a zákazníkmi, mať správne nástroje na uľahčenie efektívnej komunikácie je nevyhnutné. Tu prichádza na rad SSuite NetVine LAN Suite.

SSuite NetVine LAN Suite je plne vybavený, prenosný alebo stolný, bezserverový komunikačný balík pre siete LAN a Wi-Fi. Táto nová revolučná softvérová aplikácia je vôbec prvou, ktorá zahŕňa skutočné samostatné spracovanie komunikácie v prostredí lokálnej siete, ktoré zahŕňa LAN a Wi-Fi.

So službou SSuite NetVine sa môžete úplne odpojiť od internetu a pokračovať v súkromných rozhovoroch a e-mailoch s každým, kto zdieľa akúkoľvek lokálnu sieť, ktorá je k vám pripojená {LAN a Wi-Fi}. To znamená, že môžete bezpečne komunikovať bez obáv, že vaše správy zachytia vlády alebo bezohľadní hackeri.

SSuite NetVine však nie je len o súkromí, ale aj o pohodlí. Zahrnuli sme všetko okrem kuchynského drezu... je tu instant messaging pre rýchle rozhovory a odpovede, rýchly text, hlasová pošta, e-mail bez servera pre formálnu komunikáciu a dokonca aj portál na rýchly prenos súborov a dokumentov pre skutočnú spoluprácu.

Ďalšou výhodou prechodu do režimu offline je, že vám ušetrí balík nákladov na online dáta, pretože budete využívať infraštruktúru, ktorá už existuje a zvyčajne je úplne nedostatočne využívaná. Používanie vlastnej lokálnej siete na komunikáciu s ostatnými, ktorí sú k nej pripojení, vás nestojí ani cent. Všetko, čo potrebujete, je správny nástroj na rozbehnutie lopty – a to sa môže stať iba s SSuite NetVine.

Jednou z najlepších vecí na SSuite NetVine je jednoduché používanie. Nie je potrebné žiadne nastavenie, pretože je úplne bez servera. Keď spúšťate/inštalujete túto aplikáciu v systéme Windows Vista/7/8/10, spustite ju s plnými administrátorskými právami. Vždy si nezabudnite prečítať dokument ReadMe, aby ste získali čo najlepší používateľský zážitok.

SSuite NetVine nie je skvelý len pre domácich používateľov – je ideálny aj pre sieťové prostredie domácej kancelárie alebo obchodnej kancelárie! Okamžite sa rozprávajte, komunikujte a zdieľajte dokumenty rýchlo a bezpečne cez VLASTNÚ LAN alebo Wi-Fi sieť. Aktívny prijímač doručenej pošty. Plne dynamické vyhľadávanie v sieti. Úplne a úplne prenosné. Okamžité odosielanie správ{IM} komukoľvek vo vašej sieti. Bez servera pripojenia cez akúkoľvek LAN alebo Wi-Fi sieť.Plne šifrované a bezpečné e-mailové možnosti cez vašu sieť.Rýchly priamy prenos súborov a dokumentov pomocou slepej kópie.Rýchly priamy rýchly prenos textov a hlasovej pošty so skrytou kópiou.Nevyžaduje sa žiadna Java alebo Dot.Softvér pre zelenú energiu,Šetrite planétu po jednom!

Ak teda hľadáte riešenie typu všetko v jednom pre bezpečnú komunikáciu v rámci vašej lokálnej siete, SsuiteNetVinem môže byť presne to, čo potrebujete!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ SSuite Office Software
Stránka vydavateľa https://www.ssuiteoffice.com/index.htm
Dátum vydania 2019-05-28
Dátum pridania 2019-05-28
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér pre spoluprácu
Verzia 2.6.3.3
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 104

Comments: