Microsoft Office 2010 Service Pack 2 (32-Bit)

Microsoft Office 2010 Service Pack 2 (32-Bit) 1.0

Windows / Microsoft / 672577 / Úplná špecifikácia
Popis

Microsoft Office 2010 Service Pack 2 (32-bitový) je obslužný softvér, ktorý poskytuje najnovšie aktualizácie pre Office 2010. Tento balík Service Pack obsahuje predtým nevydané opravy, ktoré boli vytvorené špeciálne pre tento balík Service Pack. Okrem všeobecných opráv produktu tieto opravy zahŕňajú vylepšenia stability, výkonu a zabezpečenia.

Tento softvér je navrhnutý tak, aby zlepšil používateľské prostredie balíka Microsoft Office 2010 poskytovaním nových funkcií a opravou chýb, ktoré sa vyskytovali v predchádzajúcej verzii. Balík service pack obsahuje všetky verejné aktualizácie, ktoré boli vydané do júna 2011 a všetky kumulatívne aktualizácie, ktoré boli vydané do apríla 2011.

Jednou z kľúčových výhod používania balíka Microsoft Office 2010 Service Pack 2 (32-bitový) je lepšia stabilita. Softvér bol optimalizovaný tak, aby sa znížil počet zlyhaní a zlepšil sa celkový výkon. To znamená, že používatelia môžu pracovať efektívnejšie bez obáv zo straty práce v dôsledku neočakávaných zlyhaní alebo chýb.

Ďalšou výhodou tohto softvéru je lepšia bezpečnosť. Keďže kybernetické hrozby sú čoraz sofistikovanejšie, je dôležité mať zavedené aktuálne bezpečnostné opatrenia. Balík Microsoft Office 2010 Service Pack 2 (32-bitový) obsahuje dôležité aktualizácie zabezpečenia, ktoré pomáhajú chrániť pred malvérom, vírusmi a inými online hrozbami.

Okrem týchto výhod obsahuje balík Microsoft Office 2010 Service Pack 2 (32-bitový) aj nové funkcie, ako je vylepšená podpora formátu OpenDocument (ODF), ktorý používateľom umožňuje otvárať a ukladať súbory vo formáte ODF priamo z programov Microsoft Word, Excel. alebo PowerPoint.

Celkovo možno povedať, že ak používate Microsoft Office 2010, inštalácia tohto balíka Service Pack sa dôrazne odporúča, pretože zlepší vaše skúsenosti so softvérom tým, že poskytne nové funkcie a opraví chyby a zároveň zlepší stabilitu a bezpečnosť.

Kľúčové vlastnosti:

- Poskytuje najnovšie aktualizácie pre Microsoft Office

- Zlepšuje stabilitu

- Zvyšuje výkon

- Zlepšuje zabezpečenie proti kybernetickým hrozbám

- Zahŕňa podporu pre formát OpenDocument

- Opravuje chyby v predchádzajúcich verziách

Požiadavky na systém:

Na inštaláciu balíka Microsoft Office Service Pack potrebujete:

• Operačný systém: Windows XP/Vista/7/8/8.1/10.

• Pamäť: Minimálna požadovaná pamäť RAM je približne 512 MB.

• Priestor na pevnom disku: Minimálne požadované voľné miesto na jednotke pevného disku by malo byť približne 3 GB.

• Procesor: Procesor Intel Pentium IV alebo novší.

Pokyny na inštaláciu:

Inštalácia balíka Microsoft Office Service Pack vyžaduje nasledujúce kroky:

1. Stiahnite si inštalačný súbor z oficiálnej webovej stránky.

2. Dvakrát kliknite na stiahnutý súbor.

3. Po pozornom prečítaní licenčnej zmluvy kliknite na tlačidlo „Inštalovať teraz“.

4. Počkajte, kým sa proces inštalácie úspešne nedokončí.

Záver:

Microsoft office je od svojho vzniku jedným z najpoužívanejších balíkov produktivity na celom svete. S každou aktualizáciou sa spoločnosť snaží poskytnúť lepšie používateľské skúsenosti s vylepšenými funkciami, vylepšeným výkonom, stabilitou a zabezpečením. Balíky Microsoft Office Service Pack sú jedným zo spôsobov, ako spoločnosť poskytuje kumulatívnu sadu opráv a aktualizácií, ktoré nielen zlepšujú existujúce funkcie, ale aj pridávajú nové. Ak stále používate staršiu verziu, jej inovácia na najnovšiu dostupnú verziu vám určite uľahčí a skvalitní život.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Microsoft
Stránka vydavateľa http://www.microsoft.com/
Dátum vydania 2019-05-21
Dátum pridania 2019-05-25
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Operačné systémy a aktualizácie
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Microsoft Office 2010 32-Bit Edition and Windows Installer 3.1
cena Free
Stiahnutie za týždeň 680
Celkový počet stiahnutí 672577

Comments: