AnyMP4 DVD Converter

AnyMP4 DVD Converter 7.2.26

Windows / AnyMP4 Studio / 5 / Úplná špecifikácia
Popis

AnyMP4 DVD Converter je výkonný video softvér, ktorý vám umožňuje konvertovať DVD a video súbory do rôznych formátov. Pomocou tohto softvéru môžete jednoducho previesť svoje obľúbené filmy a videá do formátu MP4, MKV, AVI, WMV, MOV, M4V a ďalších. Okrem toho podporuje 1080p HD videá ako TS, HD MP4, HD AVI, HD MOV a ďalšie.

Tento softvér vám tiež umožňuje extrahovať zvukové súbory z diskov DVD alebo videí a konvertovať ich do populárnych zvukových formátov, ako sú MP3, FLAC, WAV, WMA a ďalšie. To znamená, že si môžete vychutnať svoju obľúbenú hudbu na akomkoľvek zariadení bez akýchkoľvek problémov s kompatibilitou.

Jednou z najlepších funkcií AnyMP4 DVD Converter je jeho schopnosť optimalizovať efekt videa orezaním snímky videa alebo zlúčením viacerých segmentov do jedného súboru. Môžete tiež upraviť jas, sýtosť, kontrastný odtieň a hlasitosť vašich videí podľa vašich preferencií.

Okrem toho môžete na obrazovku videa pridať textový alebo obrázkový vodoznak, čo uľahčuje používateľom, ktorí chcú svoj obsah chrániť pred pirátstvom alebo neoprávneným použitím.

S užívateľsky prívetivým rozhraním AnyMP4 DVD Converter nepotrebujete na efektívne používanie tohto softvéru žiadne technické zručnosti. Je ideálny pre začiatočníkov, ktorí chcú ľahko použiteľný nástroj na konverziu svojich diskov DVD alebo videí do rôznych formátov.

Tento softvér je kompatibilný so širokou škálou zariadení vrátane iPhone XS/XS Max/XR/x/8, iPad Air 2, iPad mini 4, iPod, Samsung Galaxy S7 a mnoho ďalších. To znamená, že bez ohľadu na to, aké zariadenie máte , budete si môcť bez problémov vychutnať svoj konvertovaný obsah.

Na záver, AnyMP4 DVD Converter je vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivý nástroj, ktorý im pomôže konvertovať ich DVD alebo videá do rôznych formátov. Jeho užívateľsky prívetivé rozhranie, viacero možností výstupu a optimalizačné funkcie z neho robia jeden z najlepších možnosti dostupné na dnešnom trhu. Ak teda hľadáte vysokokvalitný prevodník, ktorý vždy poskytuje skvelé výsledky, určite stojí za vyskúšanie!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ AnyMP4 Studio
Stránka vydavateľa https://www.anymp4.com/
Dátum vydania 2020-08-27
Dátum pridania 2020-08-27
Kategória Video softvér
Podkategória Softvér DVD
Verzia 7.2.26
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 5

Comments: