SalvageData Total Recovery Pro

SalvageData Total Recovery Pro 1.0

Windows / SalvageData Recovery Lab / 45 / Úplná špecifikácia
Popis

SalvageData Total Recovery Pro je výkonný softvér na obnovu dát, ktorý vám môže pomôcť obnoviť stratené alebo vymazané súbory z pevného disku alebo externého disku. Či už ste omylom vymazali dôležité súbory, naformátovali pevný disk alebo došlo k zlyhaniu systému, SalvageData Total Recovery Pro vám pomôže rýchlo a jednoducho získať späť vaše dáta.

Tento bezplatný softvér na obnovu pre systém Windows je vysoko efektívny a navrhnutý tak, aby ho mohol ľahko ovládať každý netechnický používateľ, aby mohol extrémne ľahko získať akýkoľvek súbor. Vďaka pokročilému používateľskému rozhraniu a rýchlemu skenovaniu poškodených oddielov natívnych Windows FAT a NTFS prináša SalvageData Total Recovery Pro kompletné výsledky okamžite.

Jednou z najlepších vecí na tomto bezplatnom softvéri na obnovu údajov pre systém Windows je to, že používa vynikajúce techniky a algoritmy na obnovenie súborov alebo odstránených údajov zo širokej škály typov súborových systémov. Na rozdiel od mnohých obmedzených softvérových nástrojov na obnovu dát je SalvageData Total Recovery Pro kompletným riešením, ktoré tiež podporuje Mac HFS, HFS+ a rôzne typy súborových systémov Linux Ext2, Ext3 XFS a ReiserFS.

Či už potrebujete obnoviť fotografie, videá, dokumenty alebo iné typy súborov z pevného disku vášho počítača alebo externého úložného zariadenia, ako sú USB disky alebo pamäťové karty – SalvageData Total Recovery Pro vám pomôže. Tento výkonný nástroj dokáže dokonca obnoviť stratené oddiely na pevnom disku, ak boli omylom odstránené.

Vďaka svojmu ľahko použiteľnému rozhraniu a komplexnej sade funkcií – vrátane podpory polí RAID – je SalvageData Total Recovery Pro ideálnou voľbou pre každého, kto potrebuje rýchlo a efektívne obnoviť stratené dáta. Či už ste IT profesionál, ktorý hľadá spoľahlivý nástroj na pomoc klientom s problémami so stratou údajov, alebo len niekto, kto chce chrániť svoje osobné súbory pred náhodným vymazaním – tento bezplatný softvér na obnovu pre Windows má všetko, čo potrebujete.

Tak načo čakať? Stiahnite si SalvageData Total Recovery Pro ešte dnes a začnite s ľahkosťou obnovovať stratené súbory!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ SalvageData Recovery Lab
Stránka vydavateľa http://www.salvagedata.com/
Dátum vydania 2019-04-23
Dátum pridania 2019-04-23
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Zálohovací softvér
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 45

Comments: