SSuite Office Writer's D'Lite

SSuite Office Writer's D'Lite 2.8.4.4

Windows / SSuite Office Software / 184 / Úplná špecifikácia
Popis

SSuite Office Writer's D'Lite: Perfektný nástroj pre vaše potreby písania

Hľadáte jednoduchý, ale výkonný nástroj na písanie, ktorý vám pomôže začať s vaším ďalším románom, poviedkou alebo článkom? Nehľadajte nič iné ako SSuite Office Writer's D'Lite. Tento obchodný softvér je navrhnutý tak, aby poskytoval dostatok funkcií na to, aby ste mohli písať bez akéhokoľvek rozptyľovania.

S SSuite Office Writer's D'Lite môžete začať písať od okamihu, keď otvoríte aplikáciu. Má všetky dôležité funkcie a formátovanie textu, ktoré sú potrebné na to, aby ste boli zaneprázdnení, vrátane vlastných nastavení stránky pre jednoduchšie prezeranie vášho dokumentu. Pre najlepšie zaostrenie a písanie držte kurzor vo výške očí.

Jednou z výnimočných funkcií tohto softvéru je jeho úplná štatistika viditeľná v stavovom riadku. Vďaka tomu budete mať počas písania prehľad o svojom textovom dokumente, čo vám umožní sledovať váš pokrok a zostať motivovaní počas celého procesu písania.

Ďalšou skvelou vecou na SSuite Office Writer's D'Lite je, že nevyžaduje žiadnu javu alebo. Sieť na spustenie, vďaka čomu je veľmi malá a prenosná. Môžete si ho vziať so sebou kamkoľvek idete a používať ho na akomkoľvek počítači bez obáv z problémov s kompatibilitou.

Pre náročných používateľov, ktorí uprednostňujú klávesové skratky pred klikaním myšou, má tento softvér k dispozícii všetky potrebné klávesové skratky na úpravu. A ak máte nejaké otázky alebo obavy týkajúce sa používania určitých funkcií, jednoducho stlačte kláves F1 a získajte ďalšie informácie.

Okrem toho, že SSuite Office Writer's D'Lite je ľahko použiteľný a prenosný, vyhovuje aj celej veľkosti stránky, aby sa skript čo najlepšie zobrazoval. Vďaka tomu bude vaša práca vyzerať profesionálne od začiatku do konca.

Celkovo možno povedať, že ak sú jednoduchosť a funkčnosť tým najdôležitejším v nástroji na písanie, potom nehľadajte nič iné ako SSuite Office Writer's D'Lite. Poskytuje všetko potrebné bez zbytočného zvonenia alebo pískania, ktoré by bránilo produktivite!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ SSuite Office Software
Stránka vydavateľa https://www.ssuiteoffice.com/index.htm
Dátum vydania 2019-04-22
Dátum pridania 2019-04-22
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér na spracovanie textu
Verzia 2.8.4.4
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 184

Comments: