SimplyServed

SimplyServed 2.0.4

Windows / SimplyServed / 1 / Úplná špecifikácia
Popis

SimplyServed je výkonná a efektívna aplikácia Point of Sale (PoS) navrhnutá na zefektívnenie vašich obchodných operácií. Tento softvér je ideálny pre podniky, ktoré vyžadujú rýchle, presné a efektívne spracovanie objednávok. Pomocou SimplyServed môžete jednoducho spravovať objednávky zákazníkov, sledovať úrovne zásob a vytvárať podrobné správy.

Nastavenie SimplyServed je hračka. Softvér sa jednoducho inštaluje a konfiguruje, takže ho môžete ihneď začať používať. Na začatie používania tohto softvéru nepotrebujete žiadne technické znalosti ani školenia.

Jednou z kľúčových vlastností SimplyServed je jeho schopnosť rýchlo a presne doručovať objednávky zákazníkov. Keď príde objednávka, prichádzajúce telefónne číslo sa porovná s databázou zákazníkov. Ak dôjde k zhode, všetky relevantné údaje, ako je meno, číslo, adresa doručenia, sa automaticky uložia.

Výkonná funkcia vyhľadávania PSČ vo Veľkej Británii okamžite určí presnú polohu volajúceho. To znamená, že môžete rýchlo expedovať objednávky zákazníkom bez akéhokoľvek oneskorenia alebo zmätku.

S konfigurovateľnou funkciou stránky ponuky SimplyServed nebolo dokončenie aktívnej objednávky nikdy jednoduchšie. Môžete pridať viacero množstiev vybraných položiek jediným kliknutím! Objednávky sa stanovujú automaticky a dajú sa zobraziť v reálnom čase, takže vždy viete, koľko stojí každá objednávka.

Potvrdenie každej objednávky je tiež jednoduché s SimplyServed - jednoducho kliknite na tlačidlo "potvrdiť"! Najnovšie objednávky sú pre ľahkú orientáciu uvedené ako prvé.

Tlač účteniek s podrobnými informáciami o každej objednanej položke vrátane popisu množstva a nákladov na dodanie nebolo nikdy jednoduchšie ako s jednoduchou obsluhou!

Simply Served zjednodušuje správu vašich obchodných operácií tým, že poskytuje intuitívne rozhranie, ktoré môže používať ktokoľvek bez nutnosti rozsiahleho školenia alebo technických znalostí!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ SimplyServed
Stránka vydavateľa http://www.simplyserved.co.uk
Dátum vydania 2022-03-07
Dátum pridania 2022-03-07
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér pre malé podniky
Verzia 2.0.4
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows 11, Windows, Windows 7
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 1

Comments: