ModusDoc Cloud

ModusDoc Cloud 7.1.298

Windows / Valery Krasnov / 0 / Úplná špecifikácia
Popis

ModusDoc Cloud: Špičkový katalóg údajov pre vaše obchodné potreby

V dnešnom uponáhľanom svete podnikania môže byť správa údajov náročná úloha. Vzhľadom na neustále narastajúce množstvo informácií, ktoré podniky potrebujú uchovávať a pristupovať k nim, je nevyhnutné mať zavedený spoľahlivý a efektívny systém katalogizácie údajov. Tu prichádza na rad ModusDoc Cloud – univerzálny katalogizátor údajov navrhnutý špeciálne pre podniky.

ModusDoc Cloud je inovatívne softvérové ​​riešenie, ktoré vám umožňuje katalogizovať rôzne údaje, ako sú dokumenty, e-knihy, zvukové knihy, filmy, fotografie a iné súbory, hypertextové odkazy, programy, priečinky a poznámky v databázovom cloudovom úložisku. S ModusDoc Cloud, ktorý máte k dispozícii, získate rýchly a pohodlný prístup ku všetkým dôležitým súborom, kedykoľvek ich potrebujete.

Jednou z kľúčových vlastností ModusDoc Cloud je jeho schopnosť ukladať dokumenty a iné súbory priamo vo svojej databáze alebo ukladať hypertextové odkazy na tieto dokumenty/súbory. To znamená, že môžete ľahko pristupovať ku všetkým dôležitým súborom z jedného centrálneho miesta bez toho, aby ste museli prehľadávať viaceré priečinky alebo jednotky.

Ďalšou skvelou vlastnosťou ModusDoc Cloud je jeho schopnosť vytvárať neobmedzené množstvo databáz. Každá databáza môže mať individuálne konfigurácie so skrytými alebo preusporiadanými stĺpcami pridanými novými rôznych typov (symbolický, textový, numerický, logický dátum a čas). To znamená, že každú databázu si môžete prispôsobiť podľa svojich špecifických potrieb.

Každá databáza ModusDoc pozostáva z dvoch tabuliek – GROUPS a RECORDS tabuľky. Skupiny sú prezentované na dvoch záložkách – Index (lineárna štruktúra) a Strom (hierarchická štruktúra), pričom program generuje strom automaticky. Nástroje na filtrovanie (výber) umiestnené bezprostredne nad kartami skupín umožňujú rýchle a pohodlné vyhľadanie požadovaných údajov.

Skupina môže obsahovať dokumenty a iné súbory (oba vložené/spojené ako hypertextové odkazy), skratky k aplikáciám, ktoré tieto dokumenty/hypertextové odkazy vytvorili, súvisiace internetové zdroje/priečinky/poznámky atď., čo uľahčuje používateľom, ktorí chcú rýchly prístup bez otvorených viacerých okien. súčasne.

Pomocou funkcie hypertextových odkazov (skratka) ModusDoc Cloud môžu používatelia prezentovať odkazy/dokumenty/programy/priečinky súčasne vo viacerých skupinách, čo šetrí čas pri hľadaní konkrétnych položiek v rôznych kategóriách/skupinách.

Pridanie akéhokoľvek dokumentu/e-knihy/zvukovej knihy/filmu/fotky/súboru/skratky/priečinka jednoduchým pretiahnutím myšou uľahčuje pridávanie objektov do databáz a zároveň umožňuje používateľom presúvať hypertextové odkazy/vybraný text/e-mailové správy, ktoré sa automaticky vytvorte príslušné záznamy (hyperlinky alebo poznámky).

Okrem toho výberom priečinka v dialógovom okne pridáte všetky objekty v ňom umiestnené do databáz, čím sa zjednoduší pridávanie veľkého množstva informácií a zároveň sa ušetrí čas v porovnaní s ručným pridávaním každej položky jednotlivo.

Kľúčové vlastnosti:

- Univerzálny katalogizátor údajov

- Ukladajte dokumenty a súbory priamo v databáze alebo ako hypertextový odkaz

- Vytvorte neobmedzený počet databáz

- Prispôsobiteľné konfigurácie pre každú databázu

- SKUPINY A ZÁZNAMY Štruktúra tabuľky

- Automatické generovanie stromu pre hierarchickú štruktúru

- Filtrovacie nástroje pre rýchly prístup k požadovaným údajom

- Funkcia hypertextového odkazu umožňuje súčasné prezentovanie odkazov/dokumentov/priečinkov vo viacerých skupinách

- Funkcia Drag and Drop uľahčuje pridávanie objektov

Záver:

Na záver, ak hľadáte efektívny spôsob správy veľkého množstva informácií, potom nehľadajte nič iné ako cloud Modusdoc! Jeho užívateľsky prívetivé rozhranie v kombinácii s výkonnými funkciami z neho robí ideálnu voľbu pre podniky, ktoré chcú zefektívniť svoj pracovný tok a zároveň sledovať dôležité informácie potrebné pre každodenné operácie.

Tak načo čakať? Vyskúšajte tento úžasný softvér ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Valery Krasnov
Stránka vydavateľa http://www.modus58.net/modusdoc/index.html
Dátum vydania 2019-04-08
Dátum pridania 2019-04-08
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér na správu dokumentov
Verzia 7.1.298
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 0

Comments: