Tax Pro e-Site Manager

Tax Pro e-Site Manager 5.5

Windows / Noam Eimer / 108 / Úplná špecifikácia
Popis

Tax Pro e-Site Manager je výkonný obchodný softvér navrhnutý na zefektívnenie procesu prípravy daňového priznania. Táto na mieru navrhnutá aplikácia na plánovanie, sledovanie a výkazníctvo je špeciálne prispôsobená potrebám daňových profesionálov a umožňuje im zvýšiť produktivitu a efektivitu počas rušnej daňovej sezóny.

Vďaka jeho všestranným funkciám si používatelia môžu vytvoriť prispôsobený kalendár a rozvrh na daňové obdobie na základe vlastného jedinečného nastavenia a zdrojov. Integrovaná databáza obsahuje zoznam klientov, zoznam poradcov, zoznam pozornosti a zoznam hardvéru spolu s niekoľkými nástrojmi na kontrolu a analýzu. Táto komplexná databáza zaisťuje, že všetky potrebné informácie sú kedykoľvek ľahko dostupné.

Jednou z vynikajúcich funkcií správcu e-stránky Tax Pro je jeho e-mailové a telefónne funkcie, ktoré sú poskytované v samotnej aplikácii. To zlepšuje celkové komunikačné úsilie medzi klientmi a poradcami a zároveň poskytuje používateľom efektívny spôsob, ako zostať navzájom v spojení.

Ďalšou kľúčovou vlastnosťou tohto softvéru je jeho podpora pre synchronizované plánovanie viacerých lokalít a viacerých používateľov, ak sú služby poskytované na viac ako jednom mieste. To znamená, že viacerí používatelia môžu pristupovať k rozvrhom z rôznych miest súčasne bez akýchkoľvek konfliktov alebo nejasností.

Celkovo, Tax Pro e-Site Manager ponúka all-in-one riešenie na efektívnu správu vašich služieb prípravy daní. Vďaka svojmu užívateľsky prívetivému rozhraniu, prispôsobiteľným funkciám, komplexnému systému správy databáz, možnostiam e-mailu/telefónu, ako aj podpore viacerých stránok/viacerých používateľov – niet divu, prečo sa tento softvér stal tak populárnou voľbou medzi firmami, ktoré potrebujú spoľahlivé podnikanie. softvérové ​​riešenia.

Kľúčové vlastnosti:

1) Prispôsobiteľný kalendár a plánovanie: Používatelia môžu vytvárať prispôsobené kalendáre na základe ich jedinečného nastavenia a zdrojov.

2) Integrovaný systém správy databáz: Zahŕňa zoznamy klientov, zoznamy poradcov, zoznamy hardvéru atď.

3) Nástroje na kontrolu a analýzu: Poskytuje niekoľko nástrojov na kontrolu a analýzu.

4) Možnosti e-mailu/telefónu: Zlepšuje celkové komunikačné úsilie medzi klientmi/poradcami.

5) Podpora viacerých lokalít/viacerých používateľov: Podporuje synchronizované plánovanie viacerých lokalít/viacerých používateľov, ak sú služby poskytované na viac ako jednom mieste.

Výhody:

1) Zvýšená produktivita a efektívnosť

2) Zjednodušený pracovný tok

3) Vylepšené komunikačné úsilie

4) Komplexný systém správy databáz

5) Užívateľsky prívetivé rozhranie

Záver:

Na záver, e-Site Manager Tax Pro ponúka riešenie typu všetko v jednom na efektívnu správu vašich služieb prípravy daní. Vďaka svojim prispôsobiteľným funkciám, užívateľsky prívetivému rozhraniu, e-mailovým/telefónnym funkciám, podpore viacerých stránok/viacerým používateľom a komplexný systém správy databáz, niet divu, prečo sa tento softvér stal tak populárnou voľbou medzi firmami, ktoré potrebujú spoľahlivé podnikové softvérové ​​riešenia. Ak hľadáte efektívny spôsob spravovania služieb prípravy daňových priznaní, správca e-stránky Tax Pro môže byť práve to, čo potrebujete!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Noam Eimer
Stránka vydavateľa http://www.taxsitemanager.com
Dátum vydania 2019-03-14
Dátum pridania 2019-03-14
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Daňový softvér
Verzia 5.5
Požiadavky OS Windows, Windows 8, Windows 10
Požiadavky Microsoft Excel 2010 or up
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 108

Comments: