Brochure Templates for MS Word for Mac

Brochure Templates for MS Word for Mac 1.1

Mac / Content Arcade (UK) / 57 / Úplná špecifikácia
Popis

Šablóny brožúr pre MS Word pre Mac je výkonný softvér na grafický dizajn, ktorý vám umožňuje vytvárať profesionálne a krásne brožúry bez akýchkoľvek dizajnérskych zručností. Pomocou našej aplikácie môžete jednoducho pridať svoj text, pretiahnuť obrázky, pridať svoje logo a vytlačiť ho. Naša aplikácia šablón brožúr má najvyšší počet šablón v obchode App Store.

Naša aplikácia pokrýva všetky typy rozloženia brožúry: tri-fold, bi-fold, landscape & portrait. Veľký výber návrhov brožúr zahŕňa návrhy od korporátnych a obchodných až po jedlo a architektúru. Nájdete dizajn, ktorý bude pre vás ideálny.

Vytvorenie profesionálne vyzerajúcej brožúry môže byť časovo náročné a drahé, ak nemáte správne nástroje alebo zručnosti. Šablóny brožúr pre MS Word sa o všetky tieto problémy postarajú poskytnutím ľahko použiteľného rozhrania s vopred navrhnutými šablónami, ktoré sú pripravené na použitie.

Softvér je navrhnutý špeciálne pre používateľov počítačov Mac, ktorí chcú rýchlo a jednoducho vytvárať vysokokvalitné brožúry. Užívateľsky prívetivé rozhranie uľahčuje navigáciu v rôznych šablónach dostupných v aplikácii.

Jednou z kľúčových funkcií šablón brožúr pre MS Word je jej kompatibilita s Microsoft Word. To znamená, že používatelia môžu upravovať svoje brožúry pomocou výkonných nástrojov na úpravu programu Microsoft Word a zároveň využívať naše vopred navrhnuté šablóny.

Či už vytvárate brožúru pre svoje obchodné alebo osobné použitie, šablóny brožúr pre MS Word majú všetko, čo potrebujete, aby ste mohli rýchlo a jednoducho začať. S viac ako 1000 profesionálne navrhnutými šablónami dostupnými v našej knižnici neexistuje žiadny limit na to, čo môžete vytvoriť.

Náš softvér tiež ponúka možnosti prispôsobenia, aby si používatelia mohli prispôsobiť svoje brožúry podľa svojich špecifických potrieb. Môžete zmeniť farby, písma, obrázky alebo dokonca pridať nové prvky, ako sú grafy alebo tabuľky, v závislosti od toho, aké informácie je potrebné vo vašej brožúre zvýrazniť.

Okrem jednoduchého použitia a možností prispôsobenia ponúkajú šablóny brožúr pre MS Word aj vynikajúci pomer ceny a kvality v porovnaní s iným softvérom na grafický dizajn na dnešnom trhu.

S týmto softvérom po ruke sa vytváranie vysokokvalitných brožúr stáva jednoduchou úlohou, ktorá šetrí čas aj peniaze a zároveň prináša vždy profesionálne výsledky! Stiahnite si šablóny brožúr ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Content Arcade (UK)
Stránka vydavateľa http://www.contentarcade.com/contact
Dátum vydania 2019-03-13
Dátum pridania 2019-03-13
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Softvér pre stolné publikovanie
Verzia 1.1
Požiadavky OS Macintosh
Požiadavky macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 57

Comments:

Najpopulárnejší