Fast Player for DVD

Fast Player for DVD 1.51.164.0

Windows / Virtual Pulse / 4643 / Úplná špecifikácia
Popis

Fast Player for DVD je výkonný video softvér, ktorý vám umožňuje jednoducho prehrávať miestny obsah a všetky populárne formáty audio a video súborov vrátane prehrávania akýchkoľvek diskov DVD. S podporou viac ako 150 formátov mediálnych súborov vám tento program umožňuje vychutnať si každé požadované médium.

Či už chcete sledovať videá v. QT,. FLV,. VOB,. MKV,. MPG alebo počúvanie hudby v. FLAC,. ALAC,. WAVE alebo dokonca v menej známych formátoch, ako je OGG a mnoho ďalších - Fast Player pre DVD vás dostane. Tento softvér je navrhnutý s užívateľsky prívetivým rozhraním, ktoré uľahčuje jeho používanie každému.

Jednou z najpôsobivejších funkcií Fast Player for DVD je jeho schopnosť poskytnúť dokonalú kvalitu prehrávania. Svoje obľúbené filmy a hudbu si môžete vychutnať bez prerušenia alebo výpadkov. Program tiež prichádza so súborom zaujímavých a užitočných funkcií, ktoré vylepšia váš zážitok zo sledovania.

Napríklad Fast Player for DVD vám umožňuje upraviť úrovne jasu a kontrastu vašich videí tak, aby na obrazovke vyzerali čo najlepšie. Môžete tiež prispôsobiť nastavenia zvuku úpravou úrovní hlasitosti alebo pridaním zvukových efektov, ako je reverb alebo echo.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je schopnosť prehrávať videá v spomalenom režime alebo v režime zrýchleného prehrávania. Táto funkcia sa hodí pri sledovaní športových udalostí, kde záleží na každom detaile. Okrem toho, ak si potrebujete oddýchnuť od sledovania filmu, ale nechcete ho úplne zastaviť – jednoducho minimalizujte okno programu a pokračujte v používaní iných aplikácií, pričom si film prehrávate na pozadí.

Fast Player for DVD podporuje aj titulky, čo znamená, že ak existujú nejaké jazykové bariéry medzi vami a vašimi obľúbenými filmami – tento softvér ich tiež pokryje! Do prehrávača môžete jednoducho pridať súbory s titulkami (.srt), aby sa zobrazovali na obrazovke počas prehrávania video obsahu.

Celkovo je Fast Player pre DVD vynikajúcou voľbou, ak hľadáte spoľahlivý video softvér s rozsiahlymi možnosťami podpory formátov. Jeho ľahko použiteľné rozhranie v kombinácii s jeho pokročilými funkciami z neho robí ideálne riešenie, či už sledujete filmy doma alebo pracujete na multimediálnych projektoch v práci!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Virtual Pulse
Stránka vydavateľa https://virtualpulseinfo.wordpress.com/
Dátum vydania 2019-03-06
Dátum pridania 2019-03-06
Kategória Video softvér
Podkategória Softvér DVD
Verzia 1.51.164.0
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 7
Celkový počet stiahnutí 4643

Comments: