Remote Utilities Host

Remote Utilities Host 6.10.5

Windows / Remote Utilities / 74 / Úplná špecifikácia
Popis

Hostiteľ vzdialených obslužných programov: Konečný softvér vzdialenej pracovnej plochy pre obchodné a domáce použitie

Remote Utilities Host je výkonný softvér pre vzdialenú plochu, ktorý vám umožňuje pristupovať a ovládať vaše vzdialené počítače odkiaľkoľvek na svete. Či už ste podnikový používateľ, ktorý chce udržiavať svoju IT infraštruktúru, poskytovateľ helpdesku ponúkajúci technickú podporu svojim klientom, alebo domáci používateľ, ktorý sa chce pripojiť k svojmu domácemu počítaču cez internet, Remote Utilities Host vám pomôže.

Pomocou Remote Utilities Host môžete zobraziť obrazovku vzdialeného počítača a ovládať jeho myš a klávesnicu, ako keby ste sedeli priamo pred týmto počítačom. To znamená, že na vzdialenom počítači môžete vykonávať všetky druhy úloh bez fyzického prístupu. Môžete optimalizovať správu inventára svojho počítača pomocou Remote Utilities ako centra operácií, ušetriť čas tým, že eliminujete potrebu fyzického prístupu k vzdialeným počítačom, prácu z domu alebo na cestách bezpečným pripojením k počítaču v kancelárii a získate okamžitý prístup k svojim súborom, databázam. a softvér.

Firemní používatelia: Zjednodušte správu svojej IT infraštruktúry

Pre podnikových používateľov, ktorí potrebujú spravovať svoju IT infraštruktúru na diaľku, sú Remote Utilities nepostrádateľným nástrojom. S týmto softvérom nainštalovaným na všetkých svojich počítačoch v sieti (pomocou vstavaného inštalačného nástroja) môžu sledovať všetky svoje počítače z jedného centrálneho miesta. Môžu k nim pristupovať aj na účely údržby a monitorovať ich stavy a zásoby.

Program MSI Configurator umožňuje podnikovým používateľom vytvárať tri rôzne balíčky nasadenia s ľubovoľnou kombináciou parametrov. Firmám s veľkými sieťami to uľahčuje rýchle nasadenie programu na všetky ich počítače.

Poskytovatelia helpdesku: Poskytujte technickú podporu na diaľku

Ak ste poskytovateľ helpdesku, ktorý ponúka služby technickej podpory na diaľku, Remote Utilities je pre vás vynikajúcou voľbou. Funkcia premostenia brány firewall umožňuje obísť brány firewall a služby NAT pri vzdialenom pripojení – čo uľahčuje technikom poskytujúcim služby podpory ako kedykoľvek predtým.

Agent programu beží bez inštalačných alebo správcovských oprávnení – čo znamená, že technici nemajú žiadne ďalšie požiadavky na nastavenie predtým, ako začnú poskytovať pomoc na diaľku. Agenta si môžete prispôsobiť svojim logom a uvítacím textom ešte pred jeho odoslaním – zákazníkom tak poskytnete pokoj s vedomím, že dostávajú pomoc od niekoho, komu dôverujú.

Domáci používatelia: Pripojte sa k domácemu počítaču cez internet

Pre domácich používateľov, ktorí chcú väčšiu flexibilitu v tom, ako používajú svoje počítače doma alebo na cestách do zahraničia - Remote Utilities ponúka vynikajúce riešenie! S týmto softvérom nainštalovaným na oboch počítačoch (doma aj preč) sa používatelia môžu bezpečne pripojiť cez šifrované kanály.

To znamená, že citlivé informácie uložené na jednom stroji (napríklad finančné údaje) zostávajú v bezpečí, zatiaľ čo k nim má prístup iný stroj umiestnený inde na svete! Navyše - lokálne uložené fotografie/hudba/videá budú dostupné kdekoľvek, kde je k dispozícii internetové pripojenie!

Zadarmo na osobné a obchodné použitie až 10 počítačov!

Jedna skvelá vec na používaní Remote Utilities je jej cenový model; Je to zadarmo až do desiatich počítačov! To znamená, že či už používate tento produkt osobne alebo profesionálne – až do dosiahnutia desiatich zariadení pripojených prostredníctvom serverov hostených v RU, nie sú s tým spojené žiadne náklady!

Záver:

Na záver – ak hľadáte spoľahlivý softvér pre vzdialenú plochu, ktorý je schopný zvládnuť rôzne potreby, ako je napríklad údržba IT infraštruktúry na diaľku; poskytovanie služieb technickej podpory; bezpečné pripojenie k osobným/domácim počítačom cez šifrované kanály – nehľadajte nič iné ako „Hostiteľ vzdialenej pomôcky“. Vďaka svojim vlastnostiam je ideálny nielen pre firmy, ale aj jednotlivcov, ktorí hľadajú väčšiu flexibilitu pri práci mimo domova!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Remote Utilities
Stránka vydavateľa https://www.remoteutilities.com
Dátum vydania 2019-02-24
Dátum pridania 2019-02-24
Kategória Sieťový softvér
Podkategória Vzdialený prístup
Verzia 6.10.5
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 74

Comments: