Aiseesoft Free Video Editor

Aiseesoft Free Video Editor 1.0.12

Windows / Aiseesoft Studio / 285 / Úplná špecifikácia
Popis

Aiseesoft Free Video Editor je výkonný softvér na úpravu videa, ktorý vám umožňuje jednoducho prevádzať medzi rôznymi formátmi videa a zvuku. Či už chcete upravovať svoje domáce videá alebo vytvárať obsah v profesionálnej kvalite, tento softvér má všetko, čo potrebujete na vykonanie svojej práce.

Jednou z výnimočných funkcií Aiseesoft Video Editor je jeho schopnosť otáčať a preklápať videá. Ak bol váš záznam natočený v nesprávnej orientácii, tento softvér vám to umožní jednoducho opraviť. Video môžete otočiť o 90 stupňov v smere alebo proti smeru hodinových ručičiek, ako aj vertikálne alebo horizontálne.

Okrem svojich možností otáčania a preklápania ponúka Aiseesoft Video Editor aj celý rad ďalších nástrojov na úpravu. Videá môžete orezať pomocou jedného zo štyroch režimov: Pan & Scan, Letterbox, Medium alebo Full. To vám umožní získať presné orámovanie, ktoré chcete pre každý záber.

Pomocou aplikácie Aiseesoft Video Editor môžete tiež klipovať a spájať video alebo zvukové súbory. Táto funkcia je obzvlášť užitočná, ak máte viacero klipov, ktoré je potrebné spojiť do jedného súdržného kusu.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Aiseesoft Video Editor je jeho schopnosť upravovať úrovne jasu, kontrastu a sýtosti videa. To vám umožní upraviť celkový vzhľad a dojem z vašich záberov, kým nebudú vyzerať správne.

Jedna vec, ktorá odlišuje Aiseesoft Free Video Editor od iných podobných programov, je jeho schopnosť aplikovať upravené štandardy na všetky filmy v dávkovom procese. To znamená, že keď nájdete perfektné nastavenia pre jeden klip, môžete jednoducho použiť rovnaké nastavenia na všetky ostatné klipy vo svojom projekte len niekoľkými kliknutiami.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte ľahko použiteľný, ale výkonný softvér na úpravu videa s množstvom funkcií za prijateľnú cenu (alebo dokonca zadarmo), potom nehľadajte nič iné ako Aiseesoft Free Video Editor!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Aiseesoft Studio
Stránka vydavateľa https://www.aiseesoft.com
Dátum vydania 2019-02-24
Dátum pridania 2019-02-24
Kategória Video softvér
Podkategória Softvér na strih videa
Verzia 1.0.12
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 3
Celkový počet stiahnutí 285

Comments: