MidiStuff

MidiStuff 2.1

Windows / BelaDaddy Software / 41 / Úplná špecifikácia
Popis

MidiStuff je výkonné softvérové ​​riešenie určené pre hudobných nadšencov, ktorí chcú hrať na hudobné nástroje pomocou midi klávesnice, nahrávať a prehrávať zvukové súbory, načítať pluginy VST efektov a pripojiť ich k audio prehrávaču MidiStuff. Tento MP3 a audio softvér je ideálny pre hudobníkov, ktorí chcú ľahko vytvárať svoje vlastné hudobné skladby.

S MidiStuff môžete jednoducho hrať melódiu pomocou midi klávesnice. Softvér podporuje všetky typy midi klávesníc a umožňuje vám prispôsobiť nastavenia podľa vašich preferencií. Môžete tiež otvárať a prehrávať zvukové súbory vo formáte Wave alebo OggVorbis priamo zo softvérového rozhrania.

Jednou z najpôsobivejších funkcií MidiStuff je jeho schopnosť načítať 32-bitové Windows, VST2 a VST3 zvukové efektové pluginy. To znamená, že svoje hudobné skladby môžete vylepšiť rôznymi efektmi, ako je reverb, chorus, delay, skreslenie a ďalšie. Softvér sa dodáva so širokou škálou vstavaných efektov, ktoré môžete ihneď použiť alebo si stiahnuť ďalšie zo zdrojov tretích strán.

MidiStuff vám tiež umožňuje nahrávať streamované audio dáta priamo zo zvukovej karty vášho počítača alebo akéhokoľvek iného externého zariadenia pripojeného cez USB alebo Firewire port. Môžete dokonca nahrávať vokály pomocou mikrofónu pripojeného k zvukovej karte počítača.

Softvér podporuje nahrávanie vo formátoch Wave a OggVorbis, ktoré sú v priemysle vďaka svojej vysokej kvalite výstupu široko používané. S pokročilými možnosťami nahrávania MidiStuff môžete jednoducho vytvárať nahrávky v profesionálnej kvalite bez akýchkoľvek problémov.

Ďalšou skvelou vlastnosťou MidiStuff je jeho schopnosť umožniť používateľom spievať pri hraní ich obľúbených skladieb na ich midi klávesnici. Môžete si jednoducho nahrať svoj spev spolu s melódiou hranou na klaviatúre a uložiť ju ako zvukový súbor na pevný disk.

Celkovo je MidiStuff vynikajúci MP3 a audio softvér, ktorý ponúka širokú škálu funkcií pre hudobníkov, ktorí chcú mať úplnú kontrolu nad procesom produkcie hudby. Či už len začínate, alebo vytvárate hudbu už roky, tento softvér má všetko, čo potrebujete, aby ste posunuli svoju kreativitu do nových výšin!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ BelaDaddy Software
Stránka vydavateľa http://www.beladaddy.com
Dátum vydania 2019-02-24
Dátum pridania 2019-02-24
Kategória MP3 a audio softvér
Podkategória Softvér na výrobu a nahrávanie zvuku
Verzia 2.1
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 41

Comments: