iTunes Backup Extractor Free Edition

iTunes Backup Extractor Free Edition 1.5.8.8

Windows / iLike-Share / 197 / Úplná špecifikácia
Popis

iTunes Backup Extractor Free Edition je výkonný softvér, ktorý vám môže pomôcť obnoviť stratené alebo vymazané údaje z vášho iPhone, iPad alebo iPod Touch. Či už ste omylom vymazali niečo dôležité, stratili svoje zariadenie alebo vám ho ukradli, tento softvér vám môže pomôcť získať všetky vaše cenné dáta.

Tento softvér je navrhnutý na prácu so záložnými súbormi iTunes, ktoré sú uložené vo vašom počítači. Dokáže automaticky zistiť všetky prítomné záložné súbory a extrahovať z nich všetky údaje. Patria sem kontakty, správy SMS, denníky hovorov, fotografie, videá, poznámky, záznamy v kalendári, pripomienky a ďalšie.

Jednou zo skvelých vecí na iTunes Backup Extractor Free Edition je jednoduchosť použitia. Rozhranie je jednoduché a intuitívne, takže aj keď nie ste technicky zdatní, budete ho môcť bez problémov používať. Všetko, čo musíte urobiť, je pripojiť zariadenie k počítaču a nechať softvér robiť svoju prácu.

Ďalšou výhodou tohto softvéru je jeho rýchlosť. Extrahuje dáta zo záloh iTunes neuveriteľne rýchlo, takže na dokončenie nebudete musieť dlho čakať. To znamená, že aj keď máte vo svojom zariadení uložené veľké množstvo údajov, softvéru nebude trvať dlho, kým všetko extrahuje.

Okrem toho, že tento softvér je rýchly a ľahko použiteľný, ponúka aj širokú škálu funkcií. Napríklad:

- Môžete si vybrať, ktoré typy údajov chcete extrahovať

- Pred uložením extrahovaných údajov si môžete zobraziť náhľad

- Extrahované údaje môžete exportovať v rôznych formátoch, ako je CSV alebo HTML

- V extrahovaných údajoch môžete vyhľadávať pomocou kľúčových slov

Celkovo vzaté, iTunes Backup Extractor Free Edition je vynikajúcou voľbou pre každého, kto potrebuje rýchlo a jednoducho obnoviť stratené alebo vymazané dáta z iPhone/iPad/iPod Touch. Vďaka svojmu užívateľsky prívetivému rozhraniu a výkonným funkciám tento softvér zaistí, že sa žiadna z vašich cenných informácií nestratí navždy.

Tak načo čakať? Stiahnite si iTunes Backup Extractor Free Edition ešte dnes a začnite obnovovať všetky tie vzácne spomienky!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ iLike-Share
Stránka vydavateľa http://ilike-share.com/
Dátum vydania 2019-02-21
Dátum pridania 2019-02-21
Kategória Softvér iTunes a iPod
Podkategória Obslužné programy iTunes
Verzia 1.5.8.8
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 197

Comments: