CamVoice - Video Chat

CamVoice - Video Chat 1.2

Windows / Net-Promotion SA / 26 / Úplná špecifikácia
Popis

CamVoice – Videochat: Špičková sociálna sieť pre živé vysielanie videa

Hľadáte sociálnu sieť, ktorá vám umožní spojiť sa s miliónmi ľudí z rôznych krajín a viesť s nimi živé videorozhovory? Nehľadajte nič iné ako CamVoice – Video Chat, dokonalú sociálnu sieť na živé video streamovanie.

S CamVoice sa môžete pripojiť k tisíckam miestností na videorozhovor a rozprávať sa s ľuďmi z celého sveta. Či už používate iPhone, iPod Touch, iPad, Android zariadenie, Mac alebo PC, CamVoice je prístupná pre každého. Môžete dokonca uskutočňovať bezplatné videohovory so svojimi priateľmi alebo neznámymi ľuďmi.

Tu sú niektoré z funkcií, vďaka ktorým CamVoice vyniká:

Videorozhovor s miliónmi ľudí

CamVoice má milióny aktívnych používateľov z rôznych krajín, ktorí sú pripravení s vami chatovať. Môžete sa pripojiť ku ktorejkoľvek z našich stoviek chatovacích miestností a okamžite začať hovoriť s ľuďmi. Či už hľadáte nových priateľov alebo sa len chcete pobaviť s neznámymi ľuďmi, CamVoice vám pomôže.

Bezplatné videohovory

S CamVoice je uskutočňovanie bezplatných videohovorov jednoduché. Môžete zavolať komukoľvek zo svojho zoznamu kontaktov, kto tiež používa aplikáciu, a okamžite začať četovať tvárou v tvár. Táto funkcia je ideálna na udržanie kontaktu s členmi rodiny, ktorí žijú ďaleko, alebo na stretnutie so starými priateľmi.

Súkromné ​​videorozhovory

Ak uprednostňujete konverzácie jeden na jedného namiesto skupinových rozhovorov, potom sú pre vás ideálne súkromné ​​videorozhovory. Vďaka tejto funkcii sa môžete súkromne rozprávať so svojimi priateľmi, či už používajú iPhone, iPod Touch, iPad so systémom Android, Mac alebo PC.

Živé vysielanie videa

Zostaňte v spojení s ľuďmi z celého sveta prostredníctvom živého vysielania videa na Camvoice! Podeľte sa o svoje výnimočné okamihy, ako sú narodeniny a výročia, ich vysielaním naživo, aby ich mohol vidieť každý vo vašej komunite!

Ľahko použiteľné rozhranie

Camvoice má intuitívne rozhranie, ktoré uľahčuje navigáciu v jeho funkciách. Aj keď je to prvýkrát, čo používate aplikáciu sociálnej siete, ako je táto! Aplikácia je navrhnutá tak, aby ju mohol bez problémov používať ktokoľvek bez ohľadu na vek!

Na záver,

Ak hľadáte sociálnu sieť, ktorej jadrom sú živé vysielanie videí, potom nehľadajte nič iné ako Camvoice -Video Chat! S miliónmi aktívnych používateľov po celom svete je vždy niekto dostupný online, ktorý čaká hneď za rohom a je pripravený na rozhovor! Pripojte sa ešte dnes a zažite to, vďaka čomu vynikáme medzi ostatnými aplikáciami!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Net-Promotion SA
Stránka vydavateľa http://net-promo.ch
Dátum vydania 2019-01-18
Dátum pridania 2019-01-18
Kategória Prehliadače
Podkategória Chrome Extensions
Verzia 1.2
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Požiadavky Google Chrome
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 26

Comments: