English to Tamil & Tamil To English Dictionary for iPhone

English to Tamil & Tamil To English Dictionary for iPhone

iOS / Nasreen Zulfiqar / 32 / Úplná špecifikácia
Popis

Hľadáte jednoduchý a pohodlný spôsob, ako sa naučiť tamilsky alebo anglicky? Nehľadajte nič iné ako slovník angličtiny do tamilčiny a tamilčiny do angličtiny pre iPhone! Tento vzdelávací softvér je navrhnutý tak, aby vám pomohol rýchlo a jednoducho prekladať slová medzi týmito dvoma jazykmi, čo z neho robí nevyhnutný nástroj pre každého, kto si chce zlepšiť svoje jazykové znalosti.

S najväčšou dostupnou databázou slov z tamilského do anglického slovníka táto aplikácia poskytuje komplexné pokrytie oboch jazykov. Môžete nájsť všetky anglické slová s ich tamilským významom, ako aj všetky tamilské slová s ich anglickým významom. Či už ste študent, profesionál alebo len niekto, kto sa rád učí nové veci, táto aplikácia je pre vás ideálna.

Jednou z hlavných funkcií tejto aplikácie je jej schopnosť poskytovať presné preklady z angličtiny do tamilčiny a naopak. Vďaka užívateľsky prívetivému rozhraniu a intuitívnemu dizajnu je ľahké vyhľadať akékoľvek slovo, ktoré potrebujete. Jednoducho zadajte slovo, ktoré chcete preložiť, a nechajte aplikáciu urobiť zvyšok!

Okrem poskytovania prekladov medzi týmito dvoma jazykmi táto aplikácia obsahuje aj výkonnú funkciu tezauru. To vám umožní získať zoznam slov v tamilčine alebo angličtine, ktoré majú príbuzný význam, takže si môžete rozšíriť svoju slovnú zásobu ešte viac.

Ďalšou skvelou funkciou tejto aplikácie je sekcia Obľúbené. Tu si môžete uložiť prekladové slová z tamilčiny do angličtiny spolu s ich zodpovedajúcimi prekladmi z angličtiny do tamilčiny, aby ste ich mali v prípade potreby vždy na dosah ruky.

Či už cestujete do zahraničia alebo sa jednoducho snažíte zlepšiť svoje jazykové znalosti doma, neexistuje lepší nástroj ako anglický slovník do tamilčiny a tamilčina do angličtiny pre iPhone. Stiahnite si ju ešte dnes a začnite skúmať všetko, čo ponúka!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Nasreen Zulfiqar
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2018-12-31
Dátum pridania 2018-12-31
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Softvér pre elektronické knihy
Verzia
Požiadavky OS iOS
Požiadavky Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 32

Comments:

Najpopulárnejší