Hindi Songs & Indian Music Free - Bollywood's Best for iPhone

Hindi Songs & Indian Music Free - Bollywood's Best for iPhone

iOS / Topbuzz / 40 / Úplná špecifikácia
Popis

Hľadáte spôsob, ako si na svojom iPhone užiť to najlepšie z hindských piesní a indickej hudby? Nehľadajte nič iné ako hindské piesne a indická hudba zadarmo – to najlepšie z Bollywoodu! Táto zábavná softvérová aplikácia poskytuje okamžitý prístup k niektorým z najkrajších a najobľúbenejších hindských skladieb, bollywoodskych skladieb a indických hudobných kompilácií, ktoré sú dnes k dispozícii.

S viac ako 15 streamovanými rádiovými stanicami hindských skladieb môžete počúvať svoje obľúbené melódie kedykoľvek a kdekoľvek. Či už máte náladu na staré hindské piesne alebo najnovšie bollywoodske hity, táto aplikácia vám pomôže. Nájdete tu aj viac ako 100 skladieb nádherných indických piesní, ktoré určite potešia aj toho najnáročnejšieho milovníka hudby.

Ale to nie je všetko! Aplikácia tiež obsahuje najlepšie hodnotené zoznamy indickej hudby a kompilácie, ktoré sú ideálne pre každú príležitosť. Od romantických balád až po veselé tanečné čísla, každý si tu niečo nájde. A ak ste fanúšikom hindských filmových piesní a videí, radi si prezeráte našu rozsiahlu zbierku.

Okrem poskytovania prístupu k niektorým z najlepších hindských piesní a indickej hudby, ktoré sú dnes k dispozícii, táto aplikácia vás tiež informuje o všetkých najnovších správach zo sveta bollywoodskej hudby. Zostaňte v obraze s najnovšími správami o vašich obľúbených umelcoch/spevákoch vrátane Mohammada Rafiho, Lata Mangeshkar, Sonu Nigam, Atif Aslam, Arijit Singh Sunidhi Chauhan a ďalších!

A ak chcete ešte viac funkcií a funkcií z tejto úžasnej aplikácie zábavného softvéru? Inovujte na našu Pro verziu! S podporou prehrávania zvuku na pozadí (takže vaše obľúbené melódie budú hrať, aj keď vaše zariadenie spí alebo sa používa), žiadne reklamy v aplikácii (takže nič nepreruší váš zážitok z počúvania), ďalšie rozhlasové stanice s indickými piesňami a hudobné skladby (pre ešte väčšiu rozmanitosť ) a podporu pre ďalšie články v našich sekciách správ (takže vám nič neunikne).

Tak načo čakať? Stiahnite si hindské piesne a indickú hudbu zadarmo – to najlepšie z Bollywoodu ešte dnes a začnite si užívať to najlepšie z hindských piesní a indickej hudby na svojom iPhone!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Topbuzz
Stránka vydavateľa http://www.topbuzz.com
Dátum vydania 2018-12-30
Dátum pridania 2018-12-30
Kategória Zábavný softvér
Podkategória Hudobný softvér
Verzia
Požiadavky OS iOS
Požiadavky Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 40

Comments:

Najpopulárnejší