SterJo Firefox Passwords

SterJo Firefox Passwords 1.5

Windows / SterJo Software / 56 / Úplná špecifikácia
Popis

SterJo Firefox Passwords je výkonný bezpečnostný softvér, ktorý vám umožňuje odhaliť všetky heslá a používateľské mená uložené v prehliadači Mozilla Firefox. Tento softvér je navrhnutý tak, aby vám pomohol sledovať vaše prihlasovacie údaje a zaistiť bezpečnosť vašich online účtov.

Pomocou SterJo Firefox Passwords môžete ľahko pristupovať ku všetkým heslám a používateľským menám uloženým v správcovi hesiel Firefoxu. Softvér vám ukáže URL pre každé heslo, ako aj koľkokrát bolo použité. Tieto informácie môžu byť neuveriteľne užitočné, ak sa potrebujete rýchlo prihlásiť na webovú stránku alebo ak chcete sledovať svoju online aktivitu.

Jednou z najlepších vecí na heslách SterJo Firefox je jednoduchosť použitia. Softvér je neuveriteľne jednoduchý a intuitívny, čo uľahčuje začatie aj pre začínajúcich používateľov. Všetko, čo musíte urobiť, je stiahnuť a nainštalovať softvér do počítača a potom ho spustiť z pracovnej plochy alebo ponuky Štart.

Po spustení SterJo Firefox Passwords automaticky vyhľadá vo vašom počítači všetky uložené heslá a používateľské mená uložené v prehliadači Mozilla Firefox. Potom zobrazí tieto informácie v ľahko čitateľnom formáte, čo vám umožní rýchlo nájsť to, čo hľadáte.

Okrem jednoduchého používania ponúka SterJo Firefox Passwords aj množstvo pokročilých funkcií, vďaka ktorým je nevyhnutným nástrojom pre každého, kto sa zaujíma o svoju online bezpečnosť. Softvér vám napríklad umožňuje exportovať všetky vaše uložené heslá do súboru CSV, aby sa dali jednoducho zálohovať alebo prenášať medzi zariadeniami.

Ďalšou skvelou vlastnosťou SterJo Firefox Passwords je jeho schopnosť odhaliť slabé alebo prelomené heslá. Ak sa zistí, že niektoré z vašich uložených hesiel je slabé alebo bolo prezradené pri úniku údajov, softvér vás upozorní, aby ste mohli okamžite konať.

Celkovo je SterJo Firefox Passwords základným nástrojom pre každého, kto chce mať svoje online účty v bezpečí a chrániť svoje osobné údaje pred hackermi a kyberzločincami. Vďaka svojim výkonným funkciám a intuitívnemu rozhraniu tento bezpečnostný softvér uľahčuje každému – bez ohľadu na technické znalosti – zostať v bezpečí online.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ SterJo Software
Stránka vydavateľa http://www.sterjosoft.com
Dátum vydania 2018-12-26
Dátum pridania 2018-12-26
Kategória Bezpečnostný softvér
Podkategória Správcovia hesiel
Verzia 1.5
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 56

Comments: