Stay Focus

Stay Focus 1.0

Windows / Zyongl / 1 / Úplná špecifikácia
Popis

Stay Focus je výkonný softvér na vylepšenie pracovnej plochy, ktorý pomáha používateľom sústrediť sa na prácu tým, že poskytuje prekrývací nástroj, ktorý im umožňuje zamerať sa na konkrétny región alebo okno. Vďaka funkcii Stay Focus si používatelia môžu jednoducho vybrať zo siedmich rôznych režimov zaostrenia, vrátane aktívneho okna, obdĺžnika, elipsy, okrúhleho obdĺžnika, maximalizačného kruhu, maximalizovanej elipsy a maximalizovaného okrúhleho obdĺžnika.

Či už pracujete na projekte, ktorý si vyžaduje vašu plnú pozornosť, alebo jednoducho potrebujete minimalizovať rozptyľovanie pri prehliadaní webu alebo používaní iných aplikácií na vašom počítači, Stay Focus je dokonalé riešenie. Tento inovatívny softvér poskytuje ľahko použiteľné rozhranie, ktoré vám umožňuje rýchlo vybrať oblasť obrazovky, na ktorú sa chcete zamerať, a upraviť úroveň nepriehľadnosti pre maximálne prispôsobenie.

Jednou z kľúčových výhod Stay Focus je jej schopnosť pomôcť používateľom zvýšiť produktivitu minimalizovaním rušivých vplyvov a sústredením sa na prácu. Či už pracujete z domu alebo v rušnom kancelárskom prostredí s množstvom hluku a prerušení, tento softvér vám môže pomôcť sústrediť sa a urobiť viac za kratší čas.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Stay Focus je jeho všestrannosť. Či už ho používate na pracovné úlohy, ako je písanie správ alebo vytváranie prezentácií, alebo jednoducho potrebujete minimalizovať rozptýlenie pri prehliadaní stránok sociálnych médií, ako je Facebook alebo Twitter, tento softvér má niečo pre každého.

Vďaka intuitívnemu rozhraniu a výkonným funkciám je Stay Focus základným nástrojom pre každého, kto chce zlepšiť svoju produktivitu a zostať sústredený počas celého dňa. Tak načo čakať? Stiahnite si Stay Focus ešte dnes a začnite robiť viac!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Zyongl
Stránka vydavateľa http://zyongl.wordpress.com/
Dátum vydania 2018-12-24
Dátum pridania 2018-12-24
Kategória Vylepšenia pracovnej plochy
Podkategória Prispôsobenie pracovnej plochy
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1

Comments: