Zulu Free DJ Mixer

Zulu Free DJ Mixer 5.04

Windows / NCH Software / 19906 / Úplná špecifikácia
Popis

Zulu Free DJ Mixer: Ultimate profesionálny DJ softvér pre Windows PC

Hľadáte bezplatný profesionálny DJ softvér, ktorý vám pomôže bezproblémovo miešať a vysielať živú hudbu, zvuk a mp3? Nehľadajte nič iné ako Zulu Free DJ Mixer! Tento výkonný softvér je navrhnutý tak, aby vyhovoval potrebám amatérskych aj profesionálnych DJov, ktorí chcú vytvárať úžasné mixy bez toho, aby museli míňať veľa peňazí na drahé vybavenie.

Pomocou Zulu Free DJ Mixer môžete jednoducho zmiešať dve skladby dohromady pomocou intuitívneho rozhrania. Softvér vám umožňuje načítať akýkoľvek formát zvukového súboru vrátane MP3, WAV a AIFF. Môžete tiež použiť vstavanú funkciu detekcie rytmu na automatickú detekciu BPM každej stopy a ich synchronizáciu pre plynulý prechod.

Jednou z najlepších vecí na Zulu Free DJ Mixer je jeho flexibilita. Či už mixujete skladby doma alebo vystupujete naživo pred publikom, tento softvér má všetko, čo potrebujete na vytvorenie úžasných mixov. Môžete ho použiť s akýmkoľvek MIDI ovládačom alebo klávesnicou, ktorá podporuje MIDI mapovanie. To znamená, že si môžete prispôsobiť nastavenie podľa svojich preferencií a pracovného postupu.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Zulu Free DJ Mixer je jeho schopnosť nahrávať vaše mixy v reálnom čase. To znamená, že môžete zachytiť každý okamih svojho výkonu a zdieľať ho s ostatnými online alebo offline. Svoje nahrávky môžete tiež uložiť ako vysokokvalitné súbory MP3, aby zneli skvele na akomkoľvek zariadení.

Ak ste nováčikom v mixovaní hudby alebo len chcete nejakú inšpiráciu, Zulu Free DJ Mixer prichádza s radom vstavaných efektov, ako je reverb, delay, flanger, phaser, skreslenie a ďalšie! Tieto efekty vám umožňujú pridať hĺbku a textúru vašim mixom bez toho, aby ste museli stráviť hodiny ladením nastavení.

Celkovo je Zulu Free DJ Mixer vynikajúcou voľbou pre každého, kto chce výkonný a zároveň ľahko použiteľný profesionálny mixážny softvér bez toho, aby si zlomil svoj bankový účet! Vďaka intuitívnemu rozhraniu, podpore viacerých zvukových formátov a flexibilným možnostiam prispôsobenia má tento softvér všetko, čo potrebujú začínajúci DJs, ako aj skúsení profesionáli!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ NCH Software
Stránka vydavateľa https://www.nchsoftware.com
Dátum vydania 2021-03-01
Dátum pridania 2021-03-01
Kategória MP3 a audio softvér
Podkategória DJ softvér
Verzia 5.04
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 3
Celkový počet stiahnutí 19906

Comments: