GIF Frame Extractor - Convert GIF to PNG

GIF Frame Extractor - Convert GIF to PNG 1.8.8.8

Windows / iLike-Share / 143 / Úplná špecifikácia
Popis

GIF Frame Extractor - Convert GIF to PNG je výkonný softvér pre grafický dizajn, ktorý umožňuje používateľom konvertovať súbory GIF do formátu PNG pri zachovaní priehľadného pozadia. Tento softvér je určený pre tých, ktorí pracujú s animovanou grafikou a potrebujú extrahovať jednotlivé snímky zo súboru GIF.

Pomocou tohto softvéru môžu používatelia jednoducho importovať svoje súbory GIF a softvér ich automaticky rozdelí do viacerých snímok. Používatelia si potom môžu zobraziť ukážku jednotlivých snímok jednotlivo a vybrať, ktoré z nich chcú uložiť ako obrázky PNG. Proces prevodu súboru GIF na viacero obrázkov PNG nebol nikdy jednoduchší!

Jednou z kľúčových vlastností tohto softvéru je jeho schopnosť zachovať transparentnosť pri prevode z GIF do PNG. To znamená, že používatelia môžu vytvárať úžasnú grafiku s priehľadným pozadím bez straty kvality počas procesu konverzie.

Používateľské rozhranie tohto softvéru je jednoduché a intuitívne, vďaka čomu ho môžu používať aj začínajúci používatelia. Hlavné okno zobrazuje všetky importované súbory spolu s ich príslušnými rámami, čo používateľom umožňuje rýchlu navigáciu v nich.

Okrem toho sú v tomto softvéri k dispozícii dva režimy ukladania obrázkov: jedným kliknutím exportujte všetky obrázky PNG z importovaného súboru GIF alebo vyberte niektoré obrázky, ktoré je potrebné uložiť. Táto funkcia dáva používateľom úplnú kontrolu nad tým, ktoré snímky chcú uložiť ako samostatné obrázky.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte ľahko použiteľný nástroj na grafický dizajn, ktorý vám umožní previesť vašu animovanú grafiku na vysokokvalitné obrázky PNG pri zachovaní priehľadnosti, potom nehľadajte nič iné ako GIF Frame Extractor – konvertujte GIF na PNG!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ iLike-Share
Stránka vydavateľa http://ilike-share.com/
Dátum vydania 2018-12-04
Dátum pridania 2018-12-04
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Animačný softvér
Verzia 1.8.8.8
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 143

Comments: