eSoftTools Excel to Outlook Contacts

eSoftTools Excel to Outlook Contacts 2.0

Windows / eSoftTools / 0 / Úplná špecifikácia
Popis

Softvér eSoftTools Excel to Outlook Contacts Converter: Najlepšie riešenie pre import kontaktov Excelu do Outlooku

Už vás nebaví manuálne prenášať kontakty z tabuliek programu Excel do programu Microsoft Outlook? Chcete spoľahlivý a efektívny nástroj, ktorý dokáže automatizovať proces za vás? Nehľadajte nič iné ako softvér eSoftTools Excel to Outlook Contacts Converter.

Tento výkonný softvér na zvýšenie produktivity je navrhnutý špeciálne na import a konverziu kontaktov programu Excel do programu Microsoft Outlook. Vďaka svojmu užívateľsky prívetivému rozhraniu a pokročilým funkciám umožňuje rýchly, jednoduchý a bezproblémový prenos kontaktov.

Čo je softvér eSoftTools Excel to Outlook Contacts Converter?

Softvér eSoftTools Excel to Outlook prevodník je všestranný nástroj, ktorý umožňuje používateľom jednoducho importovať svoje kontakty z programu Excel do programu Outlook. Podporuje všetky verzie MS Excel až do roku 2019 a dokáže konvertovať. xls,. xlsx a CSV do formátu PST outlook. Tento softvér tiež ponúka automatické mapovacie zariadenia, ktoré uľahčujú používateľom, ktorí majú vo svojich excelových hárkoch veľké množstvo údajov.

Najlepšie na tomto softvéri je, že generuje súbory Unicode PST, ktoré sú kompatibilné s akoukoľvek verziou MS outlook. To znamená, že používatelia môžu ľahko otvárať svoje konvertované súbory bez obáv z problémov s kompatibilitou.

Kľúčové vlastnosti:

1) Automatizované mapovacie zariadenie: Jednou z najlepších funkcií konvertorového riešenia eSoftTools je jeho automatizované mapovacie zariadenie. Táto funkcia umožňuje používateľom mapovať polia kontaktov automaticky alebo manuálne podľa ich preferencií.

2) Podporuje viacero formátov súborov: Softvér podporuje viacero formátov súborov vrátane. xls,. xlsx, CSV, ako aj PST, MSG, vCard a ďalšie formáty uľahčujúce používateľom, ktorí majú vo svojich excelových hárkoch rôzne typy údajov.

3) Užívateľsky prívetivé rozhranie: Užívateľské rozhranie je jednoduché, ale efektívne, takže je jednoduché aj pre netechnických ľudí, ktorí chcú efektívnu cestu von z manuálnej práce.

4) Kompatibilita so všetkými verziami: Softvér podporuje všetky verzie až do roku 2019, takže sa pri používaní tohto produktu nemusíte obávať problémov s kompatibilitou!

5) Bezplatná skúšobná verzia k dispozícii: Používatelia si môžu vyskúšať bezplatnú skúšobnú verziu pred zakúpením plnej verzie, ktorá im umožňuje voľne exportovať až 10 kontaktných položiek, aby vedeli, čo dostávajú, skôr než sa zaviažu naplno!

Ako funguje prevodník eSoftTools?

Používanie konvertorového riešenia eSoftTools nemôže byť jednoduchšie! Tu je postup:

Krok 1 - Stiahnite si a nainštalujte

Stiahnite si a nainštalujte softvér do svojho počítačového systému podľa jednoduchých pokynov poskytnutých naším tímom po e-maile s potvrdením nákupu odoslanom na vašu registrovanú e-mailovú adresu

Krok 2 - Vyberte Formát súboru

Vyberte formát súboru (Excel alebo CSV) obsahujúci vaše kontaktné informácie, ktoré je potrebné konvertovať do formátu Microsoft outlook (.pst).

Krok 3 - Mapujte polia

Mapujte polia automaticky alebo manuálne podľa vašich preferencií pomocou našej funkcie automatického mapovania, ktorá je k dispozícii v našom produktovom balíku.

Krok 4 – Previesť a exportovať

Keď je všetko správne nastavené, kliknite na tlačidlo „Konvertovať“ a potom sa pohodlne usaďte, zatiaľ čo v zákulisí robíme všetky ťažké zdvíhacie práce! Po úspešnom dokončení procesu exportu uložte skonvertované súbory na požadované miesto na pevnom disku počítača.

Prečo si vybrať produktívny softvér eSoftTools?

Existuje mnoho dôvodov, prečo by ste si mali zvoliť riešenia produktivity eSofttools pred inými podobnými produktmi dostupnými na dnešnom trhu:

1) Pokročilé funkcie – Naše produkty sú vybavené pokročilými funkciami, ako sú napríklad automatické mapovacie zariadenia, vďaka ktorým sú efektívnejšie ako iné podobné nástroje, ktoré sú dnes dostupné online!

2) Užívateľsky prívetivé rozhranie – Naše užívateľsky prívetivé rozhranie uľahčuje používanie našich produktov, aj keď nie ste technicky zdatný!

3) Kompatibilita – Naše produkty podporujú všetky verzie až po najnovšiu verziu balíka MS Office Suite, t. j. Office365, takže sa pri používaní našich riešení nemusíte obávať problémov s kompatibilitou!

4) K dispozícii bezplatná skúšobná verzia – Ponúkame bezplatné skúšobné verzie, ktoré umožňujú potenciálnym zákazníkom vyskúšať si náš produktový balík predtým, ako sa zaviažu k nákupu plnej verzie aktivácie licenčného kľúča prostredníctvom možností zabezpečenej platobnej brány, ako je PayPal atď. dostávajú vopred!

Záver:

Na záver, softvér eSofttools'Excel To Outlook Contacts Converter poskytuje vynikajúce riešenie pre tých, ktorí chcú automatizovať úlohy manuálneho pracovného zaťaženia súvisiace s importom/exportom údajov medzi dvoma rôznymi aplikáciami, ako sú programy kancelárskeho balíka Microsoft, t. j. MS-Excel a MS-Outlook. S jeho pokročilými funkciami, ako sú automatické zariadenia na mapovanie polí spolu s podporou viacerých formátov súborov vrátane súborov Unicode PST generovaných počas samotného procesu konverzie; tento produkt vyniká medzi ostatnými svojou jednoduchosťou a zároveň účinnosťou! Tak načo čakať? Vyskúšajte si teraz bezplatnú skúšobnú verziu a zistite, koľko času/peňazí by sa dalo ušetriť prechodom z manuálnych metód na automatizáciu pomocou jedného z najdôveryhodnejších mien v súčasnosti!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ eSoftTools
Stránka vydavateľa http://www.esofttools.com/
Dátum vydania 2018-12-03
Dátum pridania 2018-12-03
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na správu kontaktov
Verzia 2.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 0

Comments: