eSoftTools Excel to vCard Converter

eSoftTools Excel to vCard Converter 2.0

Windows / eSoftTools / 17 / Úplná špecifikácia
Popis

eSoftTools Excel to vCard Converter je softvér na zvýšenie produktivity, ktorý používateľom poskytuje jednoduchý a efektívny prístup k prevodu kontaktov súboru Excel do súboru vCard. Tento softvér je určený pre jednotlivcov, ktorí potrebujú preniesť svoje kontaktné údaje z tabuľky Excel do formátu, ktorý možno jednoducho importovať do rôznych e-mailových klientov pre mobilné zariadenia, ako sú MS Outlook, Android Phone, iPhone, BlackBerry, WhatsApp, Samsung. Telefóny, Nokia a ďalšie.

Jednou z najpozoruhodnejších vlastností tohto softvéru je jeho jednoduchosť. Jediným kliknutím na tlačidlo môžu používatelia začať s procesom konverzie a nechať program robiť všetko ostatné. Užívateľsky prívetivé rozhranie uľahčuje komukoľvek používať tento program bez akýchkoľvek predchádzajúcich technických znalostí alebo skúseností.

Program eSoftTools Excel na prevodník vCard ponúka rýchlu rýchlosť prevodu a exportuje súbory Excel do formátu vCard (.vcf), ktorý môže podporovať mnoho e-mailových klientov pre mobilné zariadenia. Po konvertovaní súboru XLS do formátu VCF pomocou tohto softvéru môžete jednoducho importovať svoje kontakty do rôznych aplikácií vo vašom mobilnom zariadení.

Tento softvér podporuje verzie MS Excel, ako napríklad 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003 a staršie verzie. To znamená, že bez ohľadu na to, ktorú verziu balíka Microsoft Office používate na svojom počítači alebo notebooku; budete môcť konvertovať. xls súbory do. vo formáte vcf bez problémov.

Program na prevod eSoftTools Excel na vCard bol navrhnutý s ohľadom na potreby jednotlivých používateľov, ako aj podnikov, ktoré potrebujú efektívny spôsob spravovania svojich kontaktných údajov na viacerých platformách. Či už hľadáte spôsob, ako preniesť svoje osobné kontakty zo starého telefónu na nový, alebo potrebujete pomoc so správou obchodných kontaktov na rôznych platformách; tento softvér vás pokryje.

Okrem jednoduchého používania a kompatibility s viacerými verziami balíka Microsoft Office; ďalšou skvelou vlastnosťou tohto produktu je jeho schopnosť rýchlo a efektívne spracovať veľké objemy dát. Či už máte stovky alebo tisíce kontaktných údajov uložených v excelovej tabuľke; tento program ich bude môcť previesť všetky v priebehu niekoľkých minút!

Celkovo; ak hľadáte spoľahlivé riešenie, ktoré ponúka rýchlu rýchlosť konverzie spolu s jednoduchým používaním pri prenose kontaktných údajov medzi rôznymi platformami, potom nehľadajte nič iné ako eSoftTools Excel To Vcard Converter!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ eSoftTools
Stránka vydavateľa http://www.esofttools.com/
Dátum vydania 2018-12-03
Dátum pridania 2018-12-03
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na správu kontaktov
Verzia 2.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 17

Comments: