Acoustica MP3 Audio Mixer

Acoustica MP3 Audio Mixer 2.47

Windows / Acoustica / 1990667 / Úplná špecifikácia
Popis

Acoustica MP3 Audio Mixer je výkonný a intuitívny softvér, ktorý vám umožňuje miešať súbory MP3, WMA a WAV, aby ste si vytvorili vlastné mixové CD v štýle DJ. Či už ste profesionálny DJ alebo si len chcete vytvoriť vlastné zvukové mixy pre zvukové knihy alebo rozhlasové relácie, tento program ponúka jednoduchý a zábavný spôsob, ako to urobiť.

Acoustica MP3 Audio Mixer so svojím intuitívnym rozhraním drag-and-drop uľahčuje každému vytvárať rýchle zvukové kompozície. Môžete nahrávať svoje vlastné zvuky a vrstviť zvukové efekty a hudobné stopy, aby ste vytvorili jedinečné zvukové mixy, ktoré určite zapôsobia.

Jednou z výnimočných funkcií Acoustica MP3 Audio Mixer je jeho schopnosť miešať a nahrávať toľko súčasných WAV, WMA a MP3 súborov, koľko chcete. To znamená, že máte úplnú kontrolu nad hlasitosťou, posúvaním a rýchlosťou prehrávania každého jednotlivého zvuku vo vašom mixe.

Okrem svojich možností mixovania vám Acoustica MP3 Audio Mixer tiež umožňuje importovať zoznamy skladieb (M3U, PLS), takže môžete rýchlo vytvárať okamžité mixy vašich obľúbených skladieb. A keď skončíte s mixom, softvér vám uľahčí export ako súbor RealAudio G2, WMA alebo MP3 na streamovanie cez internet.

Verzia 2.46 Acoustica MP3 Audio Mixer obsahuje opravy chýb, vďaka ktorým je tento už pôsobivý softvér ešte spoľahlivejší.

Či už ste profesionálny DJ alebo len hľadáte jednoduchý spôsob, ako vytvoriť vlastné audio mixy doma alebo v štúdiu, Acoustica MP3 Audio Mixer je vynikajúcou voľbou. Jeho intuitívne rozhranie ho robí dostupným, aj keď nemáte žiadne predchádzajúce skúsenosti s mixážnym softvérom, zatiaľ čo jeho pokročilé funkcie ho robia dostatočne výkonným pre profesionálov, ktorí požadujú presnú kontrolu nad svojimi zvukovými scénami.

Tak načo čakať? Stiahnite si Acoustica MP3 Audio Mixer ešte dnes a začnite ihneď vytvárať úžasné zvukové mixy!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Acoustica
Stránka vydavateľa http://www.acoustica.com/
Dátum vydania 2018-11-28
Dátum pridania 2018-11-30
Kategória MP3 a audio softvér
Podkategória Softvér na výrobu a nahrávanie zvuku
Verzia 2.47
Požiadavky OS Windows 95, Windows 2000, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Požiadavky Windows 95/98/Me/NT/2000/XP
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 290
Celkový počet stiahnutí 1990667

Comments: