Success Is Not Difficult for Android

Success Is Not Difficult for Android 1.0

Android / Fullbooks / 1 / Úplná špecifikácia
Popis

Success Is Not Difficult pre Android je vzdelávací softvér, ktorého cieľom je predefinovať pojem úspechu a pomôcť jednotlivcom dosiahnuť skutočné naplnenie v ich živote. Softvér je navrhnutý tak, aby používateľom poskytol nový pohľad na úspech, ktorý presahuje materiálne vlastníctvo a spoločenské očakávania.

Softvér vytvoril jednotlivec, ktorý z prvej ruky videl, ako môže spoločenská definícia úspechu zviesť ľudí na zlú cestu. Prostredníctvom osobnej skúsenosti si tvorca uvedomil, že skutočný úspech pochádza z bytia samým sebou a z nájdenia pocitu celistvosti, ktorý sa nedá dosiahnuť prostredníctvom materiálnych statkov alebo sociálneho postavenia.

Vďaka Success Is Not Difficult pre Android budú mať používatelia prístup k množstvu informácií a nástrojov, ktoré im pomôžu predefinovať ich vlastnú definíciu úspechu. Softvér obsahuje množstvo funkcií, ako napríklad:

1. Personalizovaný plán úspechu: Používatelia si môžu vytvoriť svoj vlastný personalizovaný plán na dosiahnutie skutočného úspechu na základe svojich jedinečných cieľov a hodnôt.

2. Tréning myslenia: Softvér obsahuje školiace moduly navrhnuté tak, aby pomohli používateľom rozvíjať pozitívne myslenie a prekonať obmedzujúce presvedčenia.

3. Stanovenie cieľov: Používatelia si môžu stanoviť konkrétne ciele a sledovať svoj pokrok smerom k ich dosiahnutiu.

4. Nástroje na riadenie času: Softvér obsahuje nástroje na efektívne riadenie času, ktoré používateľom umožňujú určiť priority úloh a vyťažiť z každého dňa maximum.

5. Motivačný obsah: Úspech nie je ťažký pre Android poskytuje používateľom motivačný obsah, ako sú citáty, videá a články, ktoré ich majú inšpirovať na ich ceste k skutočnému úspechu.

6. Komunitná podpora: Používatelia sa môžu spojiť s podobne zmýšľajúcimi jednotlivcami prostredníctvom funkcie komunity softvéru, ktorá im poskytuje podporu a povzbudenie.

Úspech nie je ťažké pre Android je viac než len ďalšia svojpomocná aplikácia; je to komplexný nástroj navrhnutý tak, aby pomohol jednotlivcom dosiahnuť skutočné naplnenie vo všetkých oblastiach života. Či už chcete zlepšiť svoje kariérne vyhliadky alebo nájsť väčšie šťastie vo svojom osobnom živote, tento vzdelávací softvér má všetko, čo potrebujete, aby ste uspeli podľa vlastných predstáv.

Takže ak vás už nebaví naháňať sa za materiálnym majetkom alebo spoločenskými očakávaniami bez toho, aby ste vo svojom živote našli skutočné šťastie alebo naplnenie, stiahnite si Success Is Not Difficult pre Android ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Fullbooks
Stránka vydavateľa https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mizoufidel.Changeyourthinking.freebook
Dátum vydania 2018-11-18
Dátum pridania 2018-11-18
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória eKnihy
Verzia 1.0
Požiadavky OS Android
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1

Comments:

Najpopulárnejší