Titlebee

Titlebee 1.15

Windows / Titlebee / 1248 / Úplná špecifikácia
Popis

Titlebee - Najlepší softvér na titulkovanie videa

Už vás nebaví tráviť hodiny a hodiny prípravou titulkov pre vaše videá? Želáte si, aby existoval jednoduchší a rýchlejší spôsob pridávania titulkov priamo na časovú os bez toho, aby ste sa museli starať o technické detaily softvéru na úpravu videa? Nehľadajte nič iné ako Titlebee – dokonalý softvér na titulkovanie videa.

Titlebee je navrhnutý špeciálne pre tvorcov titulkov a editorov titulkov, ktorí chcú zladiť svoje titulky s obrázkami vo svojich videách. S Titlebee si môžete prehrávať zložité pasáže tak často, ako chcete, akoukoľvek rýchlosťou, aby ste dosiahli optimálny výsledok. Môžete tiež zobraziť viacero skladieb vedľa seba pre jednoduchší preklad, revíziu a korektúry.

Ale to nie je všetko. Titlebee vám tiež umožňuje elektronicky vložiť vaše finálne titulky do vášho videa buď ako soft subs (umožňujúce ich zapnutie a vypnutie) alebo tvrdé subs (vytlačené na obraze natrvalo). A keďže máte k dispozícii viac ako 100 rôznych efektov a animácií, môžete svoje titulky štylizovať akýmkoľvek spôsobom, ktorý vyhovuje vašim potrebám.

Čo však Titlebee skutočne odlišuje od iného softvéru na titulkovanie, je jeho schopnosť nezávisle vykresľovať titulky do videí v mnohých rôznych formátoch vrátane MP4, MKV, AVI a MOV. To znamená, že aj keď nemáte prístup k NLE, ako je Adobe Premiere alebo Apple Final Cut Pro X, stále môžete vytvárať profesionálne vyzerajúce videá s vysokokvalitnými vloženými titulkami.

A ak máte prístup k NLE, ako je Adobe Premiere alebo Apple Final Cut Pro X? Žiaden problém! S funkciou exportu do alfa-vrstvy Titlebee je možné exportovať štylizované titulky priamo do týchto programov, takže budú sedieť nad ostatnými prvkami v rámci vášho projektu.

S jeho intuitívnym rozhraním a rýchlymi časmi na vytvorenie/úpravu/korektúru/kontrolu/schvaľovací proces atď. nie je divu, prečo sa viac produkčných tímov obracia na používanie TitleBee, keď príde čas na postprodukčnú prácu!

Tak načo čakať? Vyskúšajte TitleBee ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Titlebee
Stránka vydavateľa http://www.titlebee.com
Dátum vydania 2018-10-21
Dátum pridania 2018-10-21
Kategória Video softvér
Podkategória Softvér na strih videa
Verzia 1.15
Požiadavky OS Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 1248

Comments: