iPulse for Mac

iPulse for Mac 3.0.4

Mac / IconFactory / 23938 / Úplná špecifikácia
Popis

iPulse pre Mac – komplexný nástroj na monitorovanie systému

Ak používate Mac, viete, že operačný systém je známy svojou stabilitou a spoľahlivosťou. Avšak aj tie najstabilnejšie systémy môžu z času na čas zaznamenať problémy. Tu prichádza iPulse – je to výkonný nástroj na monitorovanie systému, ktorý poskytuje informácie o výkone vášho Macu v reálnom čase.

iPulse je aplikácia, ktorá graficky zobrazuje vnútorné fungovanie systému Mac OS X. Jej používateľské rozhranie zobrazuje množstvo informácií na pracovnej ploche alebo v doku. Celé používateľské rozhranie je úplne konfigurovateľné, takže môžete vypnúť meradlá, ktoré nechcete, a ponechať len to, čo vás zaujíma, pre jednoduché prezeranie.

Pomocou iPulse môžete sledovať aktivitu procesora (jednotlivého a duálneho), zaťaženie systému, aktivitu siete, aktivitu a využitie pamäte, využitie disku a aktuálny čas a dátum. Táto komplexná sada meradiel umožňuje používateľom jednoducho monitorovať výkon svojho systému.

Jednou z najlepších vecí na iPulse je jeho flexibilita – používatelia si môžu prispôsobiť svoj displej tak, aby zobrazoval len to, čo potrebujú vidieť. To znamená, že ak nemáte záujem monitorovať napríklad využitie disku alebo sieťovú aktivitu, tieto meradlá sa dajú vypnúť, aby vám nezavadzali na obrazovke.

Ďalšou skvelou vlastnosťou iPulse je jeho schopnosť čítať teplotu z SMC na najnovších počítačoch Intel Mac. To znamená, že používatelia s novšími počítačmi budú môcť sledovať svoje teplotné úrovne, ako aj ďalšie dôležité metriky, ako je využitie procesora a využitie pamäte.

Celkovo je iPulse nevyhnutným nástrojom pre každého, kto chce mať prehľad o výkone svojho Macu. Či už ste náročný používateľ, ktorý potrebuje podrobné informácie o každom aspekte vášho počítača, alebo len niekto, kto chce rýchly prehľad o tom, ako veci bežia v danom okamihu, táto aplikácia má niečo pre každého.

Ak teda chcete mať istotu, že váš Mac bude vždy bežať hladko, vyskúšajte iPulse ešte dnes!

Preskúmanie

Koľko miesta na disku alebo batérie vám zostáva? Tieto a ďalšie štatistiky systému Mac OS X môžete získať pomocou tohto jednoduchého nástroja na monitorovanie systému. iPulse monitoruje a graficky znázorňuje vnútorné funkcie vášho stroja prostredníctvom atraktívneho farebného meradla, ktoré môžete presúvať, skrývať, meniť veľkosť alebo dokonca pridať vzhľad, aby ste získali vlastný vzhľad. Dokáže zobraziť aktivitu CPU, sieťovú prevádzku a využitie pamäte prostredníctvom jedného okna na ploche alebo v doku. Použili sme iPulse ako plávajúce okno na pracovnej ploche a páčilo sa nám jeho kompaktné a elegantné rozhranie, aj keď sme zistili, že to trvá nejaký čas, kým skutočne pochopíme rôzne farebné významy a zmeriame segmenty. Program je plne konfigurovateľný a umožňuje vám sledovať iba prvky, ktoré si vyberiete. Pre používateľov počítačov Mac, ktorí chcú vždy vedieť, čo jeho počítač robí, môže byť tento malý nástroj zábavným a užitočným nástrojom.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ IconFactory
Stránka vydavateľa http://www.iconfactory.com/
Dátum vydania 2018-10-04
Dátum pridania 2018-10-04
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Diagnostický softvér
Verzia 3.0.4
Požiadavky OS Macintosh
Požiadavky macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 23938

Comments:

Najpopulárnejší