CellPita

CellPita 1.3.1

Windows / CellPita / 5 / Úplná špecifikácia
Popis

CellPita - konečný obchodný softvér pre Excel

Už vás nebaví bojovať s Excelom pri vkladaní obrázkov? Zdá sa vám ťažké prispôsobiť veľkosť obrázka veľkosti bunky? Ak áno, potom je tu CellPita, aby vám pomohla. Tento inovatívny obchodný softvér je navrhnutý špeciálne pre používateľov Excelu, ktorí chcú jednoduchý a efektívny spôsob vkladania obrázkov do svojich tabuliek.

S CellPita môžete jednoducho pretiahnuť obrázky do súboru Excel. Softvér automaticky upraví veľkosť obrázka tak, aby sa dokonale zmestil do každej bunky. To znamená, že už nemusíte tráviť hodiny ručnou zmenou veľkosti a úpravou obrázkov.

Jednou z najlepších vecí na CellPita je, že vytváranie fotoalbumov v Exceli je hračkou. Či už vytvárate stavebné fotoalbumy alebo osobné fotoalbumy, tento softvér vám to uľahčí. Môžete rýchlo pridať viacero obrázkov naraz a usporiadať ich v ľubovoľnom poradí.

CellPita je tiež neuveriteľne užívateľsky prívetivý. Aj keď nie ste technicky zdatný človek, tento softvér je dostatočne jednoduchý na používanie pre každého. Vďaka intuitívnemu rozhraniu môžu začať hneď aj začiatočníci.

Ďalšou skvelou vecou na CellPita je, že je úplne zadarmo na osobné použitie. Ak teda hľadáte spôsob, ako zlepšiť svoju produktivitu v práci alebo len chcete jednoduchší spôsob spravovania osobných fotografií v Exceli, tento softvér určite stojí za vyskúšanie.

V súhrne uvádzame niekoľko kľúčových funkcií a výhod používania CellPita:

- Jednoduchá funkcia drag-and-drop

- Automatická zmena veľkosti obrázkov

- Jednoduchá tvorba fotoalbumov

- Užívateľsky prívetivé rozhranie

- Zadarmo na osobné použitie

Tak načo čakať? Stiahnite si CellPita ešte dnes a začnite si užívať všetky tieto úžasné výhody!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ CellPita
Stránka vydavateľa https://cellpita.com/en
Dátum vydania 2018-10-03
Dátum pridania 2018-10-03
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Tabuľkový softvér
Verzia 1.3.1
Požiadavky OS Windows, Windows 7, Windows 10
Požiadavky Microsoft Excel
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 5

Comments: