Microsoft Visual Basic

Microsoft Visual Basic 6.0 sp6

Windows / Microsoft / 464194 / Úplná špecifikácia
Popis

Microsoft Visual Basic je výkonný vývojový nástroj, ktorý poskytuje najnovšie aktualizácie vývojového systému Microsoft Visual Studio 6.0. Tento softvér je určený pre vývojárov, ktorí chcú vytvárať aplikácie pre operačné systémy Windows.

S Microsoft Visual Basic môžu vývojári ľahko vytvárať robustné a škálovateľné aplikácie. Softvér sa dodáva so širokou škálou funkcií a nástrojov, ktoré uľahčujú rýchly a efektívny vývoj zložitých aplikácií.

Jednou z kľúčových výhod používania jazyka Microsoft Visual Basic je jeho kompatibilita s inými produktmi spoločnosti Microsoft. To znamená, že vývojári môžu jednoducho integrovať svoje aplikácie s inými produktmi spoločnosti Microsoft, ako sú Office, SharePoint a SQL Server.

Service Pack 5 obsahuje najnovšie aktualizácie výkonu a kompatibility pre Visual Studio 6.0 a jeho komponenty. Zahŕňa tiež aktualizácie zabezpečenia, ktoré pomáhajú chrániť váš počítač pred škodlivými útokmi.

Service Pack 5 sa odporúča pre všetkých používateľov Visual Studio 6.0, pretože poskytuje dôležité aktualizácie, ktoré zlepšujú celkový výkon vášho vývojového prostredia. Je možné si ho objednať na CD alebo stiahnuť z našej webovej stránky.

Kľúčové vlastnosti:

1) Kompatibilita: Microsoft Visual Basic je kompatibilný s inými produktmi spoločnosti Microsoft, ako sú Office, SharePoint a SQL Server, čo uľahčuje integráciu vašej aplikácie s týmito produktmi.

2) Ľahko použiteľné rozhranie: Užívateľsky prívetivé rozhranie uľahčuje vývojárom rýchle vytváranie zložitých aplikácií.

3) Robustné vývojové prostredie: Vďaka širokej škále funkcií a nástrojov, ktoré máte k dispozícii, môžete rýchlo vyvíjať robustné aplikácie.

4) Aktualizácie zabezpečenia: Aktualizácia Service Pack 5 obsahuje aktualizácie zabezpečenia, ktoré pomáhajú chrániť váš počítač pred škodlivými útokmi.

5) Vylepšený výkon: Service Pack 5 obsahuje aktualizácie výkonu, ktoré zlepšujú celkový výkon vášho vývojového prostredia.

Požiadavky na systém:

- Operačný systém: Windows XP/Vista/7/8/10

- Procesor: Intel Pentium III alebo vyšší

- RAM: minimálne 256 MB

- Miesto na pevnom disku: Minimálne 2 GB

Záver:

Na záver, ak hľadáte výkonný vývojový nástroj, ktorý poskytuje všetky potrebné funkcie potrebné na vývoj robustných aplikácií pre Windows, potom nehľadajte nič iné ako Microsoft Visual Basic! Vďaka užívateľsky prívetivému rozhraniu, kompatibilite s inými produktmi spoločnosti Microsoft, ako je Office a SharePoint, spolu so zlepšeným zabezpečením a výkonom prostredníctvom balíka Service Pack 5 – tento softvér má všetko, čo potrebujete, v jednom balíku! Tak načo čakať? Objednajte si teraz na CD alebo si stiahnite ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Microsoft
Stránka vydavateľa http://www.microsoft.com/
Dátum vydania 2018-09-18
Dátum pridania 2018-09-19
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Programovací softvér
Verzia 6.0 sp6
Požiadavky OS Windows 95, Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows NT
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 289
Celkový počet stiahnutí 464194

Comments: