The Coupons App for iPhone

The Coupons App for iPhone 3.8.8

iOS / The Coupons App / 40 / Úplná špecifikácia
Popis

Aplikácia Coupons pre iPhone je nevyhnutný domáci softvér, ktorý ponúka neuveriteľné kupónové zľavy vo vašich obľúbených obchodoch, reštauráciách a čerpacích staniciach. Vďaka tejto aplikácii budete mať kupóny vždy na dosah ruky, nech už idete kamkoľvek! Či už hľadáte bezplatné vzorky, zľavnené ceny benzínu, týždenné reklamy a letáky obchodov, propagačné kódy alebo položky so zníženou cenou od vašich obľúbených predajcov – aplikácia Coupons vám pomôže.

Táto aplikácia je ideálna pre každého, kto rád šetrí peniaze pri nakupovaní. Obsahuje rozsiahly zoznam maloobchodníkov, ktorý zahŕňa Forever 21, Target, Walmart, H&M, Walgreens, Hobby Lobby Hollister Best Buy Macy's CVS Joann Fabrics Kohl's Express Starbucks Michaels Costco Gap Old Navy Dollar General a mnoho ďalších! S takým širokým výberom obchodov, z ktorých si môžete vybrať - je tu niečo pre každého!

Jednou z najlepších vecí na aplikácii The Coupons je, že ponúka VZORKY ZDARMA! Áno - čítate správne. Vo svojej poštovej schránke môžete získať 100% bezplatné časopisy bez viazanosti. Už len vďaka tejto funkcii sa aplikáciu oplatí stiahnuť.

Ďalšou skvelou funkciou aplikácie The Coupons je jej nástroj na tvorbu cien GAS. Tento nástroj vám pomôže nájsť najlacnejšie ceny plynu na miestnych čerpacích staniciach v okolí. Môžete tak ušetriť nielen peniaze na nákupoch, ale aj na nákladoch na pohonné hmoty!

Aplikácia Coupons tiež umožňuje používateľom ZDIEĽAŤ kupóny so svojimi priateľmi a rodinnými príslušníkmi. To znamená, že ak narazíte na skvelý kód alebo zľavový kód – môžete ho jednoducho zdieľať s ostatnými, ktorí by z toho mohli mať úžitok.

Aplikácia je aktualizovaná denne, takže používatelia si môžu byť istí, že dostávajú najnovšie ponuky a zľavy dostupné v ich oblasti. Či už ide o oblečenie alebo potraviny – aplikácia Coupons má pre každého niečo.

Na záver, ak je pre vás dôležitá úspora peňazí pri nakupovaní, potom by vás aplikácia Coupons pre iPhone určite mala mať na očiach. Vďaka rozsiahlemu zoznamu maloobchodníkov, ktorí ponúkajú úžasné ponuky a zľavy spolu s bezplatnými vzorkami a lacnými cenami plynu - táto aplikácia mení hru. Tak načo čakať? Stiahnite si aplikáciu Coupons ešte dnes a začnite šetriť peniaze!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ The Coupons App
Stránka vydavateľa http://www.thecouponsapp.com
Dátum vydania 2018-08-09
Dátum pridania 2018-09-12
Kategória Domáci softvér
Podkategória Rôzny domáci softvér
Verzia 3.8.8
Požiadavky OS iOS
Požiadavky iOS 9.0
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 40

Comments:

Najpopulárnejší