nBit HTML Viewer Control

nBit HTML Viewer Control 1.7

Windows / Zoople.tech / 2 / Úplná špecifikácia
Popis

nBit HTML Viewer Control je výkonný a všestranný ActiveX ovládací prvok HTML prehliadača, ktorý je ideálny pre každého vývojára softvéru. Tento nástroj sa bezproblémovo integruje do akéhokoľvek vývojového prostredia, ktoré podporuje ovládacie prvky ActiveX, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre programátorov, ktorí potrebujú vo svojich aplikáciách zobrazovať obsah bohatý na médiá vo formáte HTML.

S nBit HTML Viewer Control môžete jednoducho zadať HTML kód ako platný reťazec alebo cez URL. To znamená, že môžete rýchlo a jednoducho zobraziť webové stránky, obrázky, videá a ďalší multimediálny obsah vo svojej aplikácii bez toho, aby ste sa museli obávať problémov s kompatibilitou alebo zložitého kódovania.

Jednou z kľúčových vlastností nBit HTML Viewer Control je jeho podpora pre kaskádové štýly (CSS). Pravidlá CSS môžete zahrnúť a upraviť vo svojej aplikácii buď pomocou adresy URL súboru so štýlmi alebo pomocou platného reťazca pravidiel CSS. To vám dáva úplnú kontrolu nad vzhľadom a dojmom používateľského rozhrania vašej aplikácie.

Ďalšou skvelou vlastnosťou nBit HTML Viewer Control je jeho schopnosť sledovať kliknutia myšou pomocou udalostí HTMLClick() a HTMLRightClick(). Keď používateľ klikne na prvok v rozhraní vašej aplikácie, môžete získať prístup k podrobným informáciám o tomto prvku pomocou vlastnosti CurrentElement. Okrem toho môžu používatelia dostať možnosť kopírovať výbery myšou do schránky v textovom alebo textovom formáte.

Celkovo je nBit HTML Viewer Control základným nástrojom pre každého vývojára softvéru, ktorý potrebuje vo svojich aplikáciách zobrazovať obsah bohatý na médiá. Vďaka jednoduchej integrácii do akéhokoľvek vývojového prostredia, ktoré podporuje ovládacie prvky ActiveX a podpore kaskádových štýlov a sledovania kliknutí myšou, tento nástroj poskytuje všetko, čo potrebujete na jednoduché vytváranie úžasných používateľských rozhraní.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Zoople.tech
Stránka vydavateľa https://zoople.tech
Dátum vydania 2018-09-12
Dátum pridania 2018-09-11
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória ActiveX
Verzia 1.7
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 2

Comments: