Webcam Commander

Webcam Commander 5.0

Windows / Webcam Video Surveillance Software / 49 / Úplná špecifikácia
Popis

Webcam Commander je výkonný a všestranný softvér, ktorý vám umožní jednoducho monitorovať váš domov, kanceláriu alebo akékoľvek iné miesto. Tento komunikačný softvér poskytuje kompletné riešenie sledovania, ktoré vám umožňuje zachytiť, analyzovať, nahrávať a monitorovať akékoľvek bezpečnostné kamery.

S Webcam Commander môžete zachytávať obrázky z viacerých USB webových kamier alebo IP kamier. Môžete tiež sledovať obrazovku, súbory a ďalšie zariadenia na zachytávanie videa. Hlavné okno aplikácie zobrazuje simultánne obrázky zo všetkých pripojených kamier pre jednoduché monitorovanie.

Jednou z výnimočných funkcií Webcam Commander je vysoko optimalizovaná funkcia detekcie pohybu. Táto funkcia vám umožňuje sledovať a ukladať videoupozornenia hneď, ako sa zaznamená pohyb. Akonáhle dôjde k určitej udalosti, aplikácia automaticky spustí webcast na server. Pomocou svojho kanála YouTube budete môcť kontrolovať všetky webové vysielania a udalosti.

Webcam Commander prichádza s intuitívnym rozhraním, ktoré uľahčuje používanie a konfiguráciu. Aplikácia tiež šetrí miesto na disku a náklady na vybavenie tým, že poskytuje časozberný režim (jeden snímok za sekundu) na ukladanie.

Či už hľadáte spôsob, ako dohliadať na svoj domov, keď ste preč, alebo potrebujete spoľahlivé riešenie sledovania pre svoje obchodné priestory, Webcam Commander vám pomôže.

Kľúčové vlastnosti:

1) Podpora viacerých kamier: Vďaka podpore viacerých USB webových kamier alebo IP kamier v aplikácii Webcam Commander je monitorovanie rôznych miest súčasne jednoduché.

2) Detekcia pohybu: Vysoko optimalizovaná funkcia detekcie pohybu zaisťuje zachytenie každého pohybu pred kamerou.

3) Webcasting: Hneď ako dôjde k udalosti pred jednou z pripojených kamier, Webcam Commander ju automaticky začne vysielať na YouTube.

4) Časozberný režim: Šetrite miesto na disku pomocou časozberného režimu, ktorý zachytí jeden snímok za sekundu.

5) Jednoduchá konfigurácia: Vďaka intuitívnemu dizajnu rozhrania je konfigurácia jednoduchá, aj keď takýto softvér používate prvýkrát.

Výhody:

1) Kompletné riešenie sledovania: Pomocou tohto výkonného softvéru jednoducho monitorujte každý kút vášho domova alebo kancelárie.

2) Nákladovo efektívne riešenie: Ušetrite peniaze na nákladoch na drahé vybavenie využitím tohto dostupného, ​​ale efektívneho riešenia sledovania.

3) Ľahko použiteľný dizajn rozhrania: Aj keď je to prvýkrát, čo používate takýto softvér na konfiguráciu webovej kamery, bude ovládanie webovej kamery jednoduché vďaka jeho užívateľsky prívetivému dizajnu rozhrania.

Záver:

Na záver, ak hľadáte cenovo dostupné, ale efektívne riešenie sledovania, potom nehľadajte nič iné ako Webcam Commander! Vďaka podpore viacerých USB webových kamier alebo IP kamier spolu s vysoko optimalizovanými funkciami detekcie pohybu zaistíte, že pred týmito pripojenými zariadeniami nič nezostane nepovšimnuté! Navyše šetrenie miesta na disku nebolo nikdy jednoduchšie vďaka režimu Time-Lapse, ktorý zachytí jednu snímku za sekundu, čím sa zabezpečí, že počas nahrávania nezmeškáte žiadne momenty!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Webcam Video Surveillance Software
Stránka vydavateľa http://www.home-security-camera.com
Dátum vydania 2020-08-17
Dátum pridania 2020-08-17
Kategória Komunikácia
Podkategória Softvér pre webové kamery
Verzia 5.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Požiadavky Windows 64-bit
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 49

Comments: