Mailvita PST to EML Converter for Mac

Mailvita PST to EML Converter for Mac 1.0

Mac / Mailvita Software / 4 / Úplná špecifikácia
Popis

Mailvita PST to EML Converter pre Mac je výkonný softvér, ktorý vám umožňuje jednoducho konvertovať súbory PST do formátu EML. Ak hľadáte spoľahlivé a efektívne riešenie na import PST do EML, potom je tento softvér pre vás ideálnou voľbou.

S konvertorom Mailvita PST to EML môžete jednoducho previesť celé údaje poštovej schránky vrátane e-mailov, kontaktov, kalendárov, úloh, poznámok a ďalších z formátu súboru Outlook PST do formátu súboru EML. Softvér je navrhnutý tak, aby poskytoval presné výsledky bez straty údajov alebo informácií.

Jednou z najlepších funkcií tohto softvéru je jeho schopnosť vykonávať hromadnú konverziu viacerých súborov PST naraz. To znamená, že môžete ušetriť čas a námahu načítaním všetkých požadovaných súborov naraz namiesto načítania jedného po druhom.

Používateľské rozhranie Mailvita PST to EML Converter je veľmi jednoduché a ľahko použiteľné. Na obsluhu tohto softvéru nepotrebujete žiadne technické znalosti ani odborné znalosti. Dodáva sa s intuitívnym rozhraním, ktoré každému uľahčuje jeho používanie bez akýchkoľvek problémov.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jeho jedinečná možnosť skríningu, ktorá vám umožňuje prekontrolovať súbory predtým, ako sa presunú na konverziu. Po načítaní požadovaných súborov PST získate najlepšiu funkciu na ich krížovú kontrolu na paneli ukážky a môžete odstrániť omylom nahrané súbory alebo priečinky.

Mailvita PST to EML Converter bol dobre testovaný na svoju presnosť, takže vždy poskytuje presné výsledky bez akýchkoľvek sťažností na straty. Bez ohľadu na veľkosť vášho súboru - malý alebo veľký - tento nástroj vám umožňuje importovať súbory PST všetkých veľkostí bez toho, aby ste museli čeliť akejkoľvek tiesni.

Vynikajúci nástroj vám tiež poskytuje možnosť uložiť výsledky na určené miesto, aby boli v prípade potreby ľahko dostupné. Tento nástroj môžete použiť na osobné alebo obchodné použitie podľa vašich požiadaviek.

V prípade, že sa vyskytnú nejaké otázky alebo problémy pri používaní konvertora Mailvita PST na Eml, nemusíte sa obávať, pretože náš podporný tím vám bude 24 hodín denne, 7 dní v týždni pripravený pomôcť v prípade akéhokoľvek problému alebo zmätku počas používania

Celkovo je konvertor Mailvita Pst na Emi pre Mac najinteligentnejším a najlepším nástrojom na importovanie Pst do Emi bez toho, aby ste museli čeliť akejkoľvek núdzi a je to úplne bezvírusová aplikácia, takže žiadnemu dátovému súboru nedôjde k žiadnej korupcii

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Mailvita Software
Stránka vydavateľa https://www.mailvita.com/
Dátum vydania 2018-08-19
Dátum pridania 2018-08-19
Kategória Komunikácia
Podkategória E-mailové nástroje
Verzia 1.0
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.9, macOS 10.12, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.8, macOS 10.13, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 4

Comments:

Najpopulárnejší