Allocatus

Allocatus 3.1.0

Windows / Holert / 4 / Úplná špecifikácia
Popis

Allocatus je výkonný podnikový softvér, ktorý umožňuje projektovým manažérom prenášať úlohy programu Microsoft Project do kalendára alebo zoznamu úloh programu Outlook alebo Lotus Notes ako úlohu alebo stretnutie. Tento inovatívny softvér umožňuje členom projektu prístup k plánovacím informáciám z MS Project v ich kalendári bez potreby prístupu k Project Web App. S Allocatus môžete jednoducho spravovať svoje projekty a sledovať dôležité termíny a míľniky.

Jednou z kľúčových vlastností Allocatusu je jeho schopnosť zefektívniť komunikáciu medzi projektovými manažérmi a členmi tímu. Vďaka integrácii s populárnymi e-mailovými klientmi, ako sú Outlook a Lotus Notes, Allocatus uľahčuje členom tímu mať aktuálne informácie o postupe projektu bez toho, aby sa museli prihlasovať do samostatných systémov. To nielen šetrí čas, ale tiež znižuje riziko nesprávnej komunikácie.

Ďalšou veľkou výhodou Allocatusu je jeho schopnosť zjednodušiť vykazovanie. S Allocatus môžete rýchlo generovať prehľady jednoduchou úpravou stretnutí alebo úloh v kalendári. To eliminuje potrebu manuálneho zadávania údajov a zaisťuje, že vaše prehľady budú vždy aktuálne.

Allocatus tiež ponúka celý rad možností prispôsobenia, ktoré vám umožňujú prispôsobiť softvér vašim špecifickým potrebám. Môžete si napríklad vybrať, ktoré polia sa zobrazia v zobrazení kalendára, prispôsobiť farby úloh na základe úrovne priority a nastaviť pripomienky na dôležité termíny.

Allocatus navyše ponúka robustné bezpečnostné funkcie, ktoré zaisťujú, že vaše dáta zostanú vždy v bezpečí. Softvér používa štandardné šifrovacie protokoly a podporuje viacfaktorovú autentifikáciu pre zvýšenie bezpečnosti.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte výkonný obchodný softvér, ktorý vám môže pomôcť zefektívniť komunikáciu medzi členmi tímu, zjednodušiť výkazníctvo a zlepšiť celkovú efektivitu riadenia projektov – nehľadajte nič iné ako Allocatus!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Holert
Stránka vydavateľa http://www.allocatus.com
Dátum vydania 2018-08-13
Dátum pridania 2018-08-13
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér na riadenie projektu
Verzia 3.1.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Internet Information Services, .NET Framework 3.5 SP1, SQL Server 2000, Lotus Notes 5.x
cena
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 4

Comments: