Claquette for Mac

Claquette for Mac 1.5.10

Mac / Sause Software / 147 / Úplná špecifikácia
Popis

Claquette pre Mac: Ultimate Screen Recording Tool

Hľadáte spoľahlivý a efektívny nástroj na nahrávanie obrazovky, ktorý vám pomôže zachytiť obrazovku vášho Macu v bezstratovej kvalite? Nehľadajte nič iné ako Claquette pre Mac! Tento výkonný softvér je navrhnutý tak, aby uľahčil a uľahčil nahrávanie obrazovky, zachytávanie živého videa a zvuku a export vašich nahrávok v rôznych formátoch.

Či už ste profesionálny video editor alebo len niekto, kto potrebuje vytvárať vysokokvalitné screencasty pre pracovné alebo osobné použitie, Claquette má všetko, čo potrebujete na vykonanie svojej práce. V tejto komplexnej recenzii sa bližšie pozrieme na to, čo robí Claquette takým výnimočným nástrojom pre každého, kto potrebuje nahrávať obrazovku svojho Macu.

Čo je Claquette?

Claquette je výkonný nástroj na nahrávanie obrazovky, ktorý vám umožní zachytiť obrazovku vášho Macu v bezstratovej kvalite. Pomocou tohto softvéru môžete jednoducho nahrávať čokoľvek na displej vášho počítača – od prezentácií a výukových programov až po zábery z hry a ďalšie. Claquette vám navyše umožňuje zachytiť živé video a zvuk zo vstupov kamery a mikrofónu.

Jednou z výnimočných funkcií Claquette je jej schopnosť exportovať nahrávky priamo do Final Cut Pro X. To znamená, že po dokončení nahrávania screencastu je ľahké ho upraviť pomocou pokročilých editačných nástrojov Final Cut Pro X. Môžete tiež exportovať svoje nahrávky ako samostatné filmy v rôznych formátoch vrátane MP4, MOV alebo GIF.

Kľúčové vlastnosti Claquette

Tu sú niektoré z kľúčových funkcií, vďaka ktorým je Claquette takým výnimočným nástrojom:

1) Nahrávanie v bezstratovej kvalite: Vďaka funkcii bezstratového nahrávania v kvalite Claquette si používatelia môžu byť istí, že na svojich obrazovkách zachytia každý detail bez zníženia kvality obrazu.

2) Live Video & Audio Capture: Používatelia majú možnosť zachytiť živé video kanály z kamier pripojených cez USB alebo Thunderbolt porty, ako aj audio vstup cez mikrofóny pripojené cez USB porty.

3) Priamy export do Final Cut Pro X: Keď používatelia dokončia nahrávanie svojich screencastov pomocou Claqutte, môžu ich priamo exportovať do Final Cut Pro X, kde ich možno jednoducho upravovať pomocou pokročilých nástrojov na úpravu, ako sú masky a kľúčové snímky, ktoré používateľom umožňujú pridávať úžasné efekty. a anotácie k ich videám.

4) Vrstvený export: Používatelia majú prístup k vrstvenému exportu, ktorý im umožňuje pridávať anotácie k svojim videám pridávaním textových prekrytí alebo obrázkov cez konkrétne časti nahratého záznamu, čo divákom uľahčuje pochopenie toho, čo sa deje na obrazovke počas prehrávania.

Prečo si vybrať Claquete?

Existuje mnoho dôvodov, prečo si ľudia vyberajú Claqutte pred inými podobnými softvérovými možnosťami, ktoré sú dnes k dispozícii:

1) Ľahko použiteľné rozhranie - Používateľské rozhranie je intuitívne, čo uľahčuje aj začiatočníkom, ktorí nemusia byť oboznámení so zložitými softvérovými rozhraniami

2) Vysokokvalitné nahrávky – Vďaka funkcii bezstratovej kvality sa používatelia nemusia obávať straty detailov pri snímaní obsahu na obrazovke.

3) Priama integrácia s Final Cut Pro X – Používatelia sa nemusia obávať manuálneho exportu súborov, pretože Claqutte sa hladko integruje s FCPX, čo im umožňuje upravovať videá ihneď po dokončení nahrávania

4) Funkcia vrstveného exportu – Táto funkcia umožňuje pridávanie anotácií k nahratému záznamu oveľa jednoduchšie než kedykoľvek predtým tým, že umožňuje používateľom pridávať textové prekrytia alebo obrázky cez konkrétne časti zaznamenaného obsahu.

Záver:

Na záver, Claqutte ponúka vynikajúce riešenie, ak niekto chce vysokokvalitné možnosti screencastingu spolu s priamou integráciou do FCPX, vďaka čomu je proces úprav bezproblémový. Jeho intuitívne rozhranie spolu s funkciou vrstveného exportu zaisťuje, že aj začiatočníci budú pohodlne používať tento softvér bez väčších problémov. Takže ak niekto chce spoľahlivý a zároveň efektívny spôsob zaznamenávania všetkého, čo sa deje na obrazovke, potom nehľadajte nič iné ako Claqutte!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Sause Software
Stránka vydavateľa http://www.sause.at/
Dátum vydania 2018-08-08
Dátum pridania 2018-08-08
Kategória Video softvér
Podkategória Softvér na snímanie videa
Verzia 1.5.10
Požiadavky OS Macintosh
Požiadavky macOS High Sierra macOS Sierra
cena $9.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 147

Comments:

Najpopulárnejší