Navicat (MariaDB) for Mac

Navicat (MariaDB) for Mac 12.1.3

Mac / PremiumSoft CyberTech / 75 / Úplná špecifikácia
Popis

Navicat (MariaDB) pre Mac: Najlepší nástroj na správu databáz pre vývojárov

Ak ste vývojár, ktorý hľadá výkonný a intuitívny nástroj na správu databáz, Navicat (MariaDB) pre Mac je dokonalým riešením. Tento softvér poskytuje natívne prostredie pre správu a správu databáz MariaDB, vďaka čomu je jednoduché navrhovať, spúšťať a spravovať vaše databázy.

S Navicat (MariaDB) pre Mac môžete pracovať s akýmikoľvek databázovými servermi MariaDB od verzie 5.1 alebo vyššej. Podporuje tiež všetky typy objektov MySQL, takže môžete jednoducho migrovať svoje existujúce databázy MySQL do MariaDB bez akýchkoľvek problémov.

Jednou z kľúčových vlastností Navicat (MariaDB) sú možnosti vizuálneho dizajnu. Pomocou intuitívneho rozhrania drag-and-drop môžete jednoducho vytvárať a upravovať databázové štruktúry. To uľahčuje vytváranie zložitých vzťahov medzi tabuľkami a poľami bez toho, aby ste museli ručne písať kód SQL.

Okrem svojich možností vizuálneho dizajnu obsahuje Navicat (MariaDB) aj výkonné nástroje na vykonávanie dotazov SQL a skriptov. Pomocou pokročilého editora s funkciami zvýrazňovania syntaxe a automatického dopĺňania môžete písať zložité dotazy. Môžete tiež spúšťať skripty v dávkovom režime alebo naplánovať ich spustenie v konkrétnych časoch.

Správa používateľov a ich privilégií je ďalším dôležitým aspektom správy databázy, v ktorom Navicat (MariaDB) vyniká. Pomocou intuitívneho používateľského rozhrania môžete jednoducho pridať nových používateľov alebo upraviť existujúcich. Môžete tiež priradiť rôzne úrovne prístupových práv na základe rolí alebo skupín používateľov.

Navicat (MariaDB) ponúka mnoho ďalších pokročilých funkcií, ktoré z neho robia dokonalý nástroj pre vývojárov pracujúcich s databázami MariaDB:

- Nové úložné moduly: Okrem štandardného jadra MyISAM používaného MySQL obsahuje MariaDB niekoľko nových úložných modulov, ktoré ponúkajú lepší výkon a škálovateľnosť.

- Mikrosekundová presnosť: S podporou pre mikrosekundové presné časové pečiatky v poliach dátumu/času môžete do svojich databáz ukladať presnejšie časové údaje.

- Virtuálne stĺpce: Virtuálne stĺpce vám umožňujú definovať vypočítané hodnoty na základe iných stĺpcov vo vašich tabuľkách bez toho, aby sa tieto hodnoty skutočne ukladali do samotnej tabuľky.

- Zálohovanie/obnovenie: So vstavanou funkciou zálohovania/obnovy môžete jednoducho vytvárať zálohy celej databázy alebo jednotlivých tabuliek.

- Synchronizácia údajov: Ak máte viacero kópií databázy spustených na rôznych serveroch alebo miestach, Navicat (MariaDB) uľahčuje synchronizáciu údajov medzi nimi.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte výkonný a zároveň ľahko použiteľný nástroj na správu databáz MariaDB na platforme Mac OS X, nehľadajte nič iné ako Navicat (Maria DB). Jeho bohatá sada funkcií v kombinácii s intuitívnym používateľským rozhraním z neho robí dokonalú voľbu medzi vývojármi, ktorí chcú úplnú kontrolu nad svojimi úlohami správy údajov!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ PremiumSoft CyberTech
Stránka vydavateľa http://www.navicat.com
Dátum vydania 2018-07-25
Dátum pridania 2018-07-25
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Databázový softvér
Verzia 12.1.3
Požiadavky OS Macintosh
Požiadavky macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 75

Comments:

Najpopulárnejší