Softros Terminal Services Engine for Softros LAN Messenger

Softros Terminal Services Engine for Softros LAN Messenger 4.1.1

Windows / Softros Systems / 234 / Úplná špecifikácia
Popis

Softros Terminal Services Engine pre Softros LAN Messenger je výkonný doplnok, ktorý zlepšuje funkčnosť Softros LAN Messenger tým, že vám umožňuje spúšťať neobmedzený počet inštancií softvéru na jednom počítači. To znamená, že môžete poskytnúť všetky užitočné funkcie Softros LAN Messenger, ako je výmena správ a prenos súborov, viacerým používateľom súčasne.

Jednou z kľúčových výhod Softros Terminal Services Engine je jeho schopnosť poskytovať vzdialený prístup k pracovnej ploche používateľom klientov terminálových služieb Microsoft\Citrix. To znamená, že používatelia, ktorí pristupujú k vašej sieti na diaľku, môžu stále využívať všetky funkcie a možnosti Softros LAN Messenger, vrátane zabezpečeného odosielania správ a prenosu súborov.

Okrem toho vám Softros TS Engine tiež umožňuje spustiť viacero inštancií Softros LAN Messenger na počítačoch so systémom Windows XP/Vista/7/8/10, kde je súčasne prihlásených viac ako jeden používateľ. To uľahčuje bezpečnú a efektívnu vzájomnú komunikáciu viacerých používateľov v zdieľanom prostredí.

Ďalšou dôležitou vlastnosťou Softros Terminal Services Engine je jeho plná podpora pre Windows 2003/2008/2012/2016 terminálové servery a RemoteApp. To znamená, že tento doplnok môžete s istotou používať v akomkoľvek podnikovom prostredí s vedomím, že bol navrhnutý špeciálne na bezproblémovú spoluprácu s týmito platformami.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte výkonný komunikačný nástroj, ktorý pomôže vášmu tímu zostať v spojení bez ohľadu na to, kde sa nachádza alebo aké zariadenia používa, potom nehľadajte nič iné ako Softros Terminal Services Engine pre Softros LAN Messenger. Vďaka svojim pokročilým funkciám a robustnému výkonu sa tento doplnok určite stane nevyhnutnou súčasťou vašej súpravy komunikačných nástrojov.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Softros Systems
Stránka vydavateľa https://www.softros.com
Dátum vydania 2018-07-25
Dátum pridania 2018-07-25
Kategória Komunikácia
Podkategória Chat
Verzia 4.1.1
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Softros LAN Messenger v9.0 and later
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 234

Comments: