eSign Signature Capture

eSign Signature Capture 1.1

Windows / Productive Computing / 2588 / Úplná špecifikácia
Popis

Zásuvný modul eSign Signature Capture je výkonné obchodné softvérové ​​riešenie, ktoré vám umožňuje zachytávať podpisy a spájať ich s informáciami uloženými vo vašej databáze FileMaker. Vďaka novým technológiám, ktoré umožňujú zariadeniam zachytávať biometrické informácie jedinečné pre každú podpisujúcu osobu, poskytuje tento softvér bezkonkurenčnú úroveň bezpečnosti a pravosti vašich elektronických dokumentov.

Pomocou proprietárneho softvéru spája zásuvný modul eSign Signature Capture podpis zachytený vaším zariadením s údajmi uloženými vo vašej databáze. To znamená, že ak sa údaje niekedy zmenia alebo ak sa s podpisom manipuluje, softvér ho znehodnotí. To zaisťuje, že všetky podpisy zachytené pomocou tohto doplnku sú právne záväzné a v súlade s platnou legislatívou.

Jednou z kľúčových výhod používania tohto doplnku je jeho schopnosť zjednodušiť viac podpisov na jednom dokumente. Vďaka tomu je ideálny pre podniky, ktoré vyžadujú viaceré schválenia alebo autorizácie predtým, ako možno dokument považovať za úplný. Zásuvný modul eSign Signature Capture tiež overuje obsah a označí akékoľvek neoprávnené zmeny vykonané v dokumentoch alebo formulároch zrušením platnosti podpisov.

Skrátením časov procesných cyklov, zvýšením odozvy organizácie a zlepšením zákazníckych služieb tento softvér pomáha podnikom zvýšiť zodpovednosť a zabezpečiť, že schválenia a transakcie nebudú odmietnuté. Umožňuje tiež bezpečnú digitalizáciu obchodných transakcií v papierovej forme, čím sa stáva základným nástrojom pre všetky moderné podniky, ktoré chcú zefektívniť svoje operácie.

Zásuvný modul eSign Signature Capture bezproblémovo funguje so skenermi podpisov Topaz T-S460-HSB, T-L462-HSB, T-LBK462-HSB, T-LBK462-BSB. Tieto zariadenia sú navrhnuté špeciálne na rýchle a jednoduché zachytávanie vysokokvalitných digitálnych podpisov.

Používanie tohto výkonného podnikového softvérového riešenia nemôže byť jednoduchšie – jednoducho nasnímajte podpis pomocou jedného z týchto zariadení a uložte ho do poľa kontajnera vo vašej databáze FileMaker. Tieto podpisy potom môžete podľa potreby naviazať na údaje vo vašej databáze.

Stručne povedané, ak hľadáte spoľahlivý spôsob, ako zachytiť právne záväzné elektronické podpisy a zároveň zaistiť maximálnu bezpečnosť a autenticitu vašich elektronických dokumentov – nehľadajte nič iné ako doplnok eSign Signature Capture!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Productive Computing
Stránka vydavateľa http://www.productivecomputing.com
Dátum vydania 2018-07-10
Dátum pridania 2018-07-10
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér na správu databáz
Verzia 1.1
Požiadavky OS Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Požiadavky FileMaker Pro 15-17 (32-bit and 64-bit), Signature Capture Device, Topaz SigPlus Software
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 21
Celkový počet stiahnutí 2588

Comments: