English to Telugu Keyboard for Telugu Typing for Android

English to Telugu Keyboard for Telugu Typing for Android 1.0

Android / AppsCaps / 1261 / Úplná špecifikácia
Popis

Hľadáte jednoduchý a efektívny spôsob písania v telugčine na vašom zariadení s Androidom? Nehľadajte nič iné ako klávesnicu z angličtiny do telugčiny pre aplikáciu na písanie v telugčine! Táto obslužná aplikácia je špeciálne navrhnutá pre ľudí, ktorí chcú jednoduchú a užívateľsky prívetivú klávesnicu, ktorá im umožní ľahko písať v telugčine.

Jediným klepnutím prsta môžete aktivovať klávesnicu Telugu a začať písať v tomto krásnom jazyku. Tento proces je rýchly a jednoduchý – jednoducho otvorte aplikáciu, klepnite na tlačidlo aktivácie, vyberte svoju klávesnicu zo zoznamu, nastavte ju ako predvolenú klávesnicu a začnite písať!

Aplikácia English to Telugu Keyboard for Telugu Typeing ponúka dynamickú klávesnicu, ktorá uľahčuje rýchle a presné písanie. Užijete si plynulé písanie, ktoré u iných klávesníc nenájdete. Navyše s možnosťou prepisu z angličtiny do telugčiny môžete ľahko prepínať medzi jazykmi bez akýchkoľvek problémov.

Jednou z najlepších funkcií tejto aplikácie sú jej tisíce emotikonov a špeciálnych postáv. Vďaka nim je ešte zábavnejšie a pohodlnejšie chatovať s priateľmi alebo uverejňovať aktualizácie na sociálnych médiách v rodnom jazyku Telugu.

Či už ste nováčik v písaní v telugčine, alebo už ovládate, no hľadáte jednoduchší spôsob, ako to urobiť na svojom zariadení so systémom Android, táto aplikácia má všetko, čo potrebujete. Je ideálny pre každého, kto chce efektívny spôsob komunikácie vo svojom rodnom jazyku bez toho, aby musel zápasiť so zložitými klávesnicami alebo softvérom.

Tak načo čakať? Stiahnite si klávesnicu z angličtiny do telugčiny na písanie v telugčine ešte dnes a začnite si užívať všetky jej úžasné funkcie!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ AppsCaps
Stránka vydavateľa http://Appscaps.blogspot.com
Dátum vydania 2018-06-12
Dátum pridania 2018-06-12
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Systémové nástroje
Verzia 1.0
Požiadavky OS Android
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 6
Celkový počet stiahnutí 1261

Comments:

Najpopulárnejší