PDF to ID for Mac

PDF to ID for Mac 2.1.1

Mac / Canyua Software / 25 / Úplná špecifikácia
Popis

PDF to ID pre Mac je výkonný obchodný softvér, ktorý poskytuje najlepší editor a konvertor dokumentov PDF. Vďaka svojim pokročilým funkciám vám PDF to ID umožňuje exportovať súbory PDF vo formáte Adobe InDesign, vďaka čomu sú upraviteľné a prispôsobiteľné.

Jednou z kľúčových výhod používania PDF to ID je jeho vysoká presnosť pri analýze každej strany vášho PDF dokumentu. To znamená, že takmer celé pôvodné formátovanie a rozloženie možno úspešne zachovať, čo vám umožní jednoducho ho prezerať z jednej stránky na druhú.

PDF to ID tiež prichádza s plne kompatibilnou knižnicou objektov s Adobe InDesign, čo znamená, že môžete jednoducho upravovať objekty InDesign s rovnakými nastaveniami štýlu objektu. To zahŕňa podporu pre úpravu textu, úpravu tvarov (obdĺžnik, okrúhly obdĺžnik, ovál, trojuholník, rovnobežník, lichobežník, kosoštvorec, päťuholník), úpravu kružníc (šípka hviezdica), úpravu čiar (čiara so šípkou prerušovaná čiara, krivka čmáranice), úprava obrázkov a úprava tabuľky.

Okrem týchto funkcií vám PDF to ID tiež umožňuje vkladať do dokumentu nové obrázky a tabuľky textových tvarov. Môžete jednoducho vystrihnúť/kopírovať/vložiť objekty alebo zmeniť poradie strán podľa potreby. Môžete dokonca nastaviť pozadie stránky alebo presunúť objekty dopredu alebo ich poslať dozadu, aby ste mohli zmeniť usporiadanie prvkov na svojich stránkach.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jeho podobné okno formátu objektu, ktoré uľahčuje používateľom, ktorí poznajú rozhranie Adobe InDesign. Vďaka tejto funkcii budú môcť používatelia formátovať tieto objekty zmenou farby písma textu otočenia okraja výplne otočenia tvaru tabuľky tvaru okraja výplne atď.

Celkovo, ak hľadáte výkonné podnikové softvérové ​​riešenie, ktoré poskytuje vynikajúci editor a konvertor, potom nehľadajte nič iné ako PDF To ID pre Mac!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Canyua Software
Stránka vydavateľa http://www.canyua.com
Dátum vydania 2018-06-07
Dátum pridania 2018-06-07
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Kancelárske balíčky
Verzia 2.1.1
Požiadavky OS Macintosh
Požiadavky macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks Adobe InDesign CC 2014 or later
cena Free
Stiahnutie za týždeň 3
Celkový počet stiahnutí 25

Comments:

Najpopulárnejší