Battlefleet 1939

Battlefleet 1939 2.9

Windows / Strategy Lights Studios / 1151 / Úplná špecifikácia
Popis

Battlefleet 1939: Námorná ťahová simulačná hra z 2. svetovej vojny

Ak ste fanúšikom námorných vojen a ťahových strategických hier, potom je Battlefleet 1939 ideálnou hrou pre vás. Táto hra je rozšírením klasickej hry Battleships, no s pridanými funkciami, vďaka ktorým je vzrušujúcejšia a náročnejšia.

V Battlefleet 1939 hráči prevezmú úlohu veliteľa, ktorý má na starosti flotilu lodí počas druhej svetovej vojny. Cieľom je dobyť všetky hlavné nepriateľské prístavy, brániť svoje vlastné prístavy, zničiť nepriateľské lode a zabezpečiť transportné konvoje do spriatelených prístavov.

Hra ponúka viac ako 60 misií a kampaní, ktoré otestujú vaše strategické schopnosti pri prechádzaní rôznymi scenármi. Budete mať prístup k viac ako 40 typom lodí vrátane bojových lodí, krížnikov, torpédoborcov, ponoriek a lietadlových lodí. Každá loď má svoje vlastné jedinečné silné a slabé stránky, ktoré treba brať do úvahy pri plánovaní vašich útokov.

Okrem lodí sú v boji k dispozícii aj lietadlá a prístavné delostrelectvo. Tie možno strategicky využiť na získanie výhody nad protivníkmi alebo na obranu pred ich útokmi.

Jednou z najpôsobivejších funkcií Battlefleet 1939 sú jej bojové mapy, ktoré môžu byť veľké až 96x96. To umožňuje komplexnejšie stratégie, pretože hráči musia pri plánovaní svojich ťahov brať do úvahy terénne prvky, ako sú ostrovy alebo úzke kanály.

Grafika v tejto hre je špičková s detailnými modelmi každého typu lode spolu s realistickými vodnými efektmi, ktoré zvyšujú faktor ponorenia. Zvukové efekty sú tiež dobre urobené s realistickými zvukmi motora a výbuchmi, ktoré zvyšujú vzrušenie počas bitiek.

Celkovo je Battlefleet 1939 vynikajúcou voľbou pre každého, kto má rád ťahové strategické hry alebo simulácie námornej vojny. Vďaka širokému výberu lodí a lietadiel spolu s náročnými misiami a kampaňami zasadenými do obdobia druhej svetovej vojny vás táto hra zabaví na dlhé hodiny!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Strategy Lights Studios
Stránka vydavateľa http://www.battle-fleet.com
Dátum vydania 2018-05-21
Dátum pridania 2018-05-21
Kategória Hry
Podkategória Strategické hry
Verzia 2.9
Požiadavky OS Windows 10, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1151

Comments: