SysTools VBA Password Remover

SysTools VBA Password Remover 1.2

Windows / SysTools / 406 / Úplná špecifikácia
Popis

SysTools VBA Password Remover je výkonný bezpečnostný softvér, ktorý umožňuje používateľom odomknúť heslom chránené a uzamknuté dokumenty VBA. Toto riešenie na obnovenie je jedným z najlepších spôsobov, ako odstrániť heslá dokumentov VBA Word, Excel alebo Access. Pomocou tohto nástroja môžu používatelia jednoducho odomknúť stratené alebo zabudnuté heslá zo súboru projektu VBA bez problémov.

Predchádzajúce heslo freewarový program odstráni a následne vytvorí nové heslo pre projekt VBA. Aplikácia prichádza s niekoľkými funkciami, ktoré z nej robia jedinečný nástroj pre používateľov. Jednou z jeho vlastností tohto programu je, že dokáže resetovať heslá aj z viacerých súborov VBA.

Nástroj SysTools VBA Password Remover má funkciu na obnovenie zdĺhavých a viacjazyčných hesiel zo súborov projektu VBA. Microsoft Office Word, Access a Excel, tj. doc,. bodka,. mdb,. xls,. Tento produkt podporuje formáty súborov xla. Je kompatibilný s operačným systémom Windows 32 bit a 64 bit.

Tento softvér poskytuje ľahko použiteľné rozhranie, ktoré umožňuje aj začínajúcim používateľom používať ho bez akýchkoľvek problémov. Užívateľsky prívetivé rozhranie vás prevedie každým krokom odomknutia vášho dokumentu chráneného heslom.

Jednou z najvýznamnejších výhod používania nástroja SysTools VBA Password Remover je jeho schopnosť rýchlo a efektívne obnoviť stratené alebo zabudnuté heslá bez straty údajov alebo poškodenia pôvodného súboru.

Tento softvér je navyše dodávaný s pokročilými algoritmami, ktoré zaisťujú úplnú bezpečnosť a zároveň odstraňujú ochranu heslom z vašich dokumentov. Zabezpečuje, že počas procesu nedôjde k neoprávnenému prístupu.

Ďalšou skvelou funkciou, ktorú ponúka SysTools VBA Password Remover, je jeho schopnosť vytvárať nové heslá pre vaše dokumenty po automatickom odstránení ich starých. To znamená, že sa po odomknutí nemusíte starať o manuálne vytváranie nových.

Okrem toho, ak máte súčasne viacero súborov s rôznymi typmi metód šifrovania; potom sa nebojte, pretože SysTools vám pomôže! Tento softvér podporuje všetky typy šifrovacích metód používaných v aplikáciách balíka Microsoft Office, ako sú RC4 (Office 2003), AES (Office 2007), SHA1 (Office 2010) atď., vďaka čomu je riešením typu všetko v jednom pre všetky vaše potreby!

Okrem týchto funkcií uvedených vyššie; existuje mnoho ďalších výhod spojených s používaním produktov SysTools, ako napríklad:

1) Bezplatná demo verzia: Môžete si bezplatne stiahnuť našu bezplatnú demo verziu, ktorá zobrazuje iba prvé dva znaky, ale pred zakúpením vám poskytne predstavu o tom, ako náš produkt funguje.

2) Ľahko použiteľné rozhranie: Naše užívateľsky prívetivé rozhranie vás prevedie každým krokom, takže aj začiatočníci môžu používať náš produkt bez akýchkoľvek problémov.

3) Rýchle obnovenie: Naše pokročilé algoritmy zaisťujú rýchlu obnovu bez straty alebo poškodenia údajov.

4) Úplná bezpečnosť: Zaisťujeme úplnú bezpečnosť a zároveň odstraňujeme ochranu heslom z vašich dokumentov.

5) Automatické vytvorenie nového hesla: Náš softvér automaticky vytvorí nové heslá pre vaše dokumenty po odstránení ich starých.

6) Podpora viacerých súborov: Podporujeme všetky typy metód šifrovania používaných v aplikáciách balíka Microsoft Office, čo z nás robí riešenie typu všetko v jednom pre všetky vaše potreby!

Na záver; ak hľadáte spoľahlivý a efektívny bezpečnostný softvér, ktorý pomáha rýchlo a efektívne obnoviť stratené alebo zabudnuté heslá bez toho, aby došlo k strate alebo poškodeniu dát, potom nehľadajte nič iné ako produkty SysTools! Vďaka nášmu ľahko použiteľnému rozhraniu v spojení s pokročilými algoritmami zaisťujúcimi úplnú bezpečnosť počas procesov odstraňovania spolu s možnosťami automatického vytvárania vynikáme medzi ostatnými, pokiaľ ide o poskytovanie kvalitných služieb za dostupné ceny!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ SysTools
Stránka vydavateľa http://www.systoolsgroup.com/
Dátum vydania 2018-04-24
Dátum pridania 2018-04-23
Kategória Bezpečnostný softvér
Podkategória Správcovia hesiel
Verzia 1.2
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 406

Comments: