Classic Stars Screensaver

Classic Stars Screensaver 1.0

Windows / SaversPlanet / 12401 / Úplná špecifikácia
Popis

Classic Stars Screensaver je úžasný šetrič obrazovky, ktorý vás vezme na cestu cez obrovskú rozlohu vesmíru. Tento šetrič obrazovky je ideálny pre každého, kto miluje pohľad na hviezdy a obdivuje ich krásu. Šetrič obrazovky Classic Stars s očarujúcim vizuálom a upokojujúcimi zvukovými efektmi vám určite poskytne hodiny relaxácie a zábavy.

Tento šetrič obrazovky obsahuje množstvo rôznych vzorov hviezd, z ktorých každý je krajší ako ten predchádzajúci. Uvidíte všetko od mihotajúcich sa súhvezdí až po padajúce hviezdy roztrúsené po nočnej oblohe. Grafika je neuveriteľne detailná a realistická, vďaka čomu máte pocit, že sa skutočne vznášate vesmírom.

Jednou z najlepších vecí na šetriči obrazovky Classic Stars je jednoduché používanie. Je kompatibilný s akýmkoľvek rozlíšením obrazovky, takže bez ohľadu na to, aký typ počítača alebo monitora máte, tento šetrič obrazovky na ňom bude vyzerať skvele. Navyše je kompatibilný so systémom Vista, takže aj keď používate staršiu verziu systému Windows, stále si môžete vychutnať tento úžasný šetrič obrazovky.

Inštalácia je rýchla a jednoduchá – stačí pár kliknutí a šetrič obrazovky Classic Stars bude vo vašom systéme okamžite spustený. A keď je nainštalovaný, všetko, čo musíte urobiť, je sedieť a relaxovať, zatiaľ čo hviezdy tancujú po obrazovke.

Šetrič obrazovky Classic Stars však nie je len krásny – je tiež neuveriteľne efektívny. Tento šetrič obrazovky bol navrhnutý tak, aby bol kompaktný a rýchly, takže nespomalí váš počítač ani nezaberie príliš veľa pamäte alebo výpočtového výkonu.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte kvalitný šetrič obrazovky, ktorý vás prenesie úplne do iného sveta, potom nehľadajte nič iné ako šetrič obrazovky Classic Stars. S jeho ohromujúcim vizuálom, upokojujúcimi zvukovými efektmi, jednoduchým inštalačným procesom a výkonnými schopnosťami - tento softvér má skutočne všetko, čo môže každý používateľ chcieť od špičkových šetričov obrazovky a tapiet!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ SaversPlanet
Stránka vydavateľa http://www.saversplanet.com
Dátum vydania 2018-04-23
Dátum pridania 2018-04-23
Kategória Šetriče obrazovky a tapety
Podkategória Šetriče obrazovky
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 12401

Comments: