7thShare iTunes Backup Unlocker Pro

7thShare iTunes Backup Unlocker Pro 2.3.8.8

Windows / 7thShare / 160 / Úplná špecifikácia
Popis

7thShare iTunes Backup Unlocker Pro je výkonný nástroj navrhnutý tak, aby vám pomohol obnoviť stratené alebo zabudnuté heslá pre záložné súbory pre váš iPhone, iPad alebo iPod. Ak ste zašifrovali svoj záložný súbor v iTunes a potom zabudli heslo, tento softvér vám môže pomôcť znova získať prístup k vašim údajom bez akéhokoľvek poškodenia.

Tento softvér je kompatibilný so širokou škálou zariadení Apple vrátane iPhone X, iPhone 8/8 Plus/7/7Plus/SE/6s/6s Plus/6/6 Plus/5s/5c/5/4S/4, iPod Touch 5. a 4. generácie, iPad Pro/iPad Air 2/iPad Air/iPad mini 3. a 2. generácie ako aj pôvodný iPad mini. To znamená, že bez ohľadu na to, ktoré zariadenie ste zálohovali v iTunes, tento softvér vám môže pomôcť obnoviť heslo.

Jednou z kľúčových vlastností tohto softvéru je jeho schopnosť poskytnúť používateľom tri rôzne typy metód útoku na heslo, z ktorých si môžu vybrať v závislosti od ich konkrétnej situácie. Medzi tieto metódy patrí Brute-force Attack, Brute-force with Mask Attack a Dictionary Attack. Každá metóda má svoje výhody a nevýhody, ale spolu zaisťujú 100% rýchlosť dešifrovania bez ohľadu na zložitosť hesiel.

Metóda Brute-force Attack funguje tak, že skúša každú možnú kombináciu, kým nenájde tú správnu. Táto metóda je účinná, ale môže byť časovo náročná, ak je heslo dlhé alebo zložité. Metóda Brute-force with Mask Attack umožňuje používateľom špecifikovať určité znaky, ktoré sú v hesle známe, čo znižuje počet kombinácií, ktoré je potrebné vyskúšať. Nakoniec Dictionary Attack používa vopred vytvorený súbor slovníka obsahujúci bežné slová a frázy, ktoré sa často používajú ako heslá.

Okrem týchto metód útoku tento softvér využíva aj techniku ​​akcelerácie GPU, ktorá výrazne zrýchľuje časy obnovy, ak je v hardvéri vášho počítača nainštalovaná grafická karta NVIDIA.

Jedna vec, ktorá odlišuje tento softvér od iných podobných nástrojov na trhu, je jeho spoľahlivosť a bezpečnostné funkcie. Zaručuje, že počas procesu obnovy nedôjde k poškodeniu vašich zálohovaných údajov, takže sa nemusíte obávať straty dôležitých informácií pri pokuse o obnovenie.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte ľahko použiteľný, ale výkonný nástroj na obnovenie stratených alebo zabudnutých hesiel zálohy iTunes, potom nehľadajte nič iné ako 7thShare iTunes Backup Unlocker Pro!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ 7thShare
Stránka vydavateľa http://7thshare.com/
Dátum vydania 2018-04-03
Dátum pridania 2018-04-03
Kategória Softvér iTunes a iPod
Podkategória Obslužné programy iTunes
Verzia 2.3.8.8
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 160

Comments: