Wayk Now

Wayk Now 2.0

Windows / Devolutions / 148 / Úplná špecifikácia
Popis

Wayk Now: Najlepší sieťový softvér pre diaľkové ovládanie

Už vás nebaví byť uviaznutý na jednom mieste pri pokuse o vzdialený prístup k počítaču? Potrebujete spoľahlivý a bezpečný spôsob, ako prevziať kontrolu nad vzdialeným počítačom alebo umožniť niekomu inému prevziať kontrolu a pomáhať? Nehľadajte nič iné ako Wayk Now, dokonalý sieťový softvér na diaľkové ovládanie.

S Wayk Now sa môžete jednoducho pripojiť k akémukoľvek vzdialenému počítaču odkiaľkoľvek na svete. Či už pracujete z domu, na dovolenke alebo jednoducho mimo svojho pracovného stola, Wayk Now vám umožní zostať v spojení a produktívni. A vďaka silnému šifrovaniu TLS 1.2 a overeniu certifikátu sú všetky vaše dáta v bezpečí.

Ale to nie je všetko – Wayk Now vám tiež umožňuje odosielať alebo prijímať súbory akejkoľvek veľkosti medzi rôznymi počítačmi. To znamená, že aj keď pracujete na veľkom projekte s viacerými spolupracovníkmi, každý môže jednoducho zdieľať súbory bez toho, aby sa musel starať o e-mailové prílohy alebo iné ťažkopádne metódy.

Jednou z najväčších výziev pri vzdialenej podpore a scenároch vzdialenej pracovnej plochy je použiteľnosť – pre používateľov, ktorí nie sú technicky zdatní, môže byť náročné efektívne sa v týchto systémoch pohybovať. Ale vďaka intuitívnemu rozhraniu a užívateľsky prívetivým funkciám Wayk Now sa každý môže rýchlo naučiť, ako ho používať ako profesionál.

A čo je najlepšie? Wayk Now je k dispozícii ako malý balík na stiahnutie, ktorý nevyžaduje inštaláciu ani zvýšené povolenia. To znamená, že aj keď používate neznámy počítač (napríklad v internetovej kaviarni), stále máte prístup k svojmu počítaču bez toho, aby ste museli inštalovať čokoľvek nové.

Ale možno jednou z najužitočnejších funkcií Wayk Now je jeho schopnosť kopírovať a vkladať čokoľvek medzi miestne a vzdialené aplikácie. To znamená, že ak pracujete na dokumente na svojom lokálnom počítači, ale potrebujete vstup od niekoho iného, ​​kto k nemu pristupuje na diaľku, môže jednoducho skopírovať text alebo obrázky do svojej vlastnej aplikácie bez toho, aby museli všetko znova ručne písať.

Či už teda hľadáte jednoduchý spôsob práce na diaľku počas cestovania alebo jednoducho potrebujete pomoc pri riešení technických problémov na inom počítači, Wayk Now vám pomôže. A čo je najlepšie? Pre osobné použitie je úplne zadarmo! Tak načo čakať? Stiahnite si Wayk ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Devolutions
Stránka vydavateľa https://www.devolutions.net
Dátum vydania 2018-03-29
Dátum pridania 2018-03-29
Kategória Sieťový softvér
Podkategória Vzdialený prístup
Verzia 2.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 148

Comments: