Advik EML to Gmail Import

Advik EML to Gmail Import 2.0

Windows / Advik Soft / 72 / Úplná špecifikácia
Popis

Softvér Advik EML to Gmail Import je výkonný a spoľahlivý nástroj, ktorý používateľom umožňuje importovať e-maily EML do účtu Gmail bez akejkoľvek úpravy informácií. Tento softvér je špeciálne navrhnutý pre tých, ktorí hľadajú jednoduchý a efektívny spôsob migrácie svojich súborov EML do účtu Gmail.

Vďaka užívateľsky prívetivému rozhraniu je softvér Advik EML to Gmail Import ľahko dostupný pre všetky druhy používateľov bez ohľadu na ich technické znalosti. Nástroj je veľmi šikovný a komplexný, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre začínajúcich aj pokročilých používateľov.

Jednou z kľúčových funkcií tohto softvéru je jeho schopnosť importovať e-maily EML v dávkovom režime. To znamená, že nemusíte brať proces migrácie pre každý súbor EML jednotlivo. Namiesto toho môžete vybrať viacero súborov naraz a importovať ich všetky naraz.

Ďalšou dôležitou vlastnosťou softvéru Advik EML to Gmail Import je jeho 100% presnosť. Počas procesu migrácie nedochádza k žiadnym zmenám, čo zaisťuje, že vaše údaje zostanú počas celého procesu nedotknuté.

Nástroj tiež uchováva kľúčové prvky, ako sú prílohy e-mailov, metadáta (komu, kópia, skrytá kópia), predmet atď., čím sa zabezpečí, že sa vaše e-maily importujú presne tak, ako boli pred migráciou.

Softvér Advik EML to Gmail Import je bezpečný a bezpečný nástroj, ktorý zaručuje úplné súkromie údajov počas celého procesu migrácie. Môžete si byť istí, že vaše údaje zostanú dôverné počas celého procesu.

Na záver, ak hľadáte spoľahlivý a efektívny spôsob, ako migrovať súbory EML do svojho účtu Gmail bez akýchkoľvek problémov alebo úprav, softvér Advik EML To Gmail Import by mal byť na prvom mieste vášho zoznamu!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Advik Soft
Stránka vydavateľa http://www.adviksoft.com/
Dátum vydania 2018-03-12
Dátum pridania 2018-03-11
Kategória Komunikácia
Podkategória E-mailový softvér
Verzia 2.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 72

Comments: